Ankara’ya dev müjde! Moda ve festival ikisi bir arada

Ankara’ya dev müjde! Moda ve festival ikisi bir arada
Moda ve alışveriş tutkunlarını bir araya getirecek olan Ankara Moda ve Alışveriş Festivali, 19-22 Eylül tarihleri arasında Ankaralılarla buluşacak. Festival boyunca 200 marka, başkentlilere yüzde 70’e varan indirim fırsatı sunacak.

Ankara, moda ve alışveriş tutkunlarını bir araya getirecek büyük bir festivale hazırlanıyor. 19-22 Eylül tarihleri arasında Altınpark Expo-Center'da gerçekleştirilecek olan festivalde, 200'e yakın firma, başkentli kadınlara özel yüzde 70'e varan indirim fırsatlarıyla buluşacak.

KADINLARA ÖZEL BİR DÜNYA

Dört gün boyunca sürecek festivalde, moda, kozmetik, aksesuar ve daha birçok kategoride birbirinden farklı ürünler sergilenecek. Katılımcılar, sonbahar-kış sezonunun trendlerini yakından takip etme fırsatı bulacaklar.

moda-ve-alisveris-2.jpg

SÜRPRİZLERLE DOLU BİR ETKİNLİK

Festival boyunca kadınlara yönelik pek çok sürpriz etkinlik düzenlenecek. Moda defileleri, stil danışmanlığı, makyaj atölyeleri ve daha birçok aktiviteyle katılımcılar hem keyifli vakit geçirecek hem de yaz, sonbahar ve kış sezonları için yeni trendleri keşfedecek.

ALIŞVERİŞ VE EĞLENCE BİR ARADA

Altındağ Expo Center’da düzenlenecek olan moda festivalinde katılımcılar, birbirleriyle tanışma fırsatı bulurken, aynı zamanda güncel moda trendleri hakkında bilgi sahibi olacak. Yüzde 70'e varan indirimlerle sunulacak ürünler, alışveriş tutkunları için kaçırılmayacak bir fırsat sunacak. Festivale katılacak olanlar, bütçelerini zorlamadan gardıroplarını yenileyebilme şansına erişecek.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.