Ankara'nın 100 yıllık politikası belirleniyor

Ankara'nın 100 yıllık politikası belirleniyor
Tarihi oy farkı ile ikinci kez Ankara Kent Konseyi başkanlığına seçilen Halil İbrahim Yılmaz, ilk röportajını Ulus gazetesine verdi. Yılmaz, “Gelecek 100 yılının sorunlarını ve politikalarını belirleyeceğiz” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın ortak akıl düşüncesi ile bir araya gelen Ankara Kent Konseyi’nin 6. Genel Kurulu, “Bu Seyirde Herkes Kaptan” sloganı ile 7 Temmuz’da toplandı.

Misafir ve delegeler ile beraber 5 binden fazla kişinin katılım sağladığı Genel Kurul’da rekor kırıldı. 2 bin 450 delegenin katılımıyla yapılan oylamada, 2 bin 446 delegeden onay alan Halil İbrahim Yılmaz yeniden başkan seçildi. Seçim sonrasında açıklamalarda bulunan Yılmaz, “Tarihi bir kalabalık vardı” diyerek heyecanını paylaştı.

2-002.jpg

DELEGELERE TEŞEKKÜR

Ankara Kent Konseyi başkanlığına yeniden seçilen Halil İbrahim Yılmaz, yaptığı açıklamada şunları aktardı:

“Gerçekleşen genel kurulda tarihi bir kalabalık vardı. 5 bine yakın misafir katıldı. 2 bin 450 sivil toplum kuruluşunun, 2 bin 446’sının oyunu alarak tekrar başkanlığa seçildim. Oldukça mutuyum, beni bu göreve layık gören herkese çok teşekkür ediyorum. Kentteki farklı kültürlerden gelen sivil toplum kuruluşları, şehrin geleceğinde söz sahibi olmak istediklerini ilan ettiler. Başkanımız Mansur Yavaş da toplumun her kesiminin aklına ihtiyacı duyulduğunun altını çizdi”

3.jpg

“100 YILIN POLİTİKASINI BELİRLEYECEĞİZ”

Yılmaz, yeniden başkan seçilmesinin ardından yeni dönemde yapacakları planları, “100 çalışma grubuyla hayata dair her alanda çalışacağız. Ben de bu şehre katkı yapmak istiyorum diyen herkese alan açacağız. Kentin gelecek 100 yılının sorunlarını ve politikalarını belirleyeceğiz. Durmadan çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Kaynak:haberilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.