Ankara'da 9 günde 9 sanatçı ücretsiz sahne alacak

Ankara'da 9 günde 9 sanatçı ücretsiz sahne alacak
Ankara Kültür Yolu Festivali 21 Eylül’de başlıyor. Festival kapsamında gerçekleşecek olan konserlerde, 9 gün boyunca 9 sanatçı ücretsiz sahne alacak.

Başkentin kültür ve sanat hayatına renk katmaya devam eden Kültür Yolu Festivali’nin sıradaki durağı Ankara. 21-29 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek olan festival kapsamında, 9 gün boyunca birbirinden ünlü 9 sanatçı sahne alacak. Farklı müzik türleri ile başkentliler, unutulmaz anlar yaşayacak. Başkent Millet Bahçesi’nde 21.00’da başlayacak konserler halka açık ve ücretsiz olacak.

1-005.jpg

KONSERLER ÜCRETSİZ OLACAK

Başkentliler için yılın en çok beklenen festivallerinden biri haline gelen Ankara Kültür Yolu Festivali, 21 Eylül’de başlıyor. Hem yerli hem de yabancı turistlerin büyük bir ilgi ile karşıladığı festival, bu yılda birbirinden değerli sanatçıları 29 Eylül’e kadar ağırlayacak. Festival kapsamında gerçekleşecek bu konserler, başkentlilere unutulmaz bir Eylül ayı sunacak. Festival ruhunu en iyi şekilde yansıtan konserler, Başkent Millet Bahçesi’nde saat 21.00’da başlayacak. Bunun dışında, vatandaşlar tüm konserleri ücretsiz olarak izleme imkânı bulacak.

2.jpg

AÇILIŞI ZİYNET SALİ YAPACAK

Her türden vatandaşın müzik zevkine hitap edecek şekilde düzenlenmiş olan konser programı, başkentlilerin kulaklarının pasını silecek. 9 gün boyunca devam edecek konser programımda, 9 sanatçı sahne alacak. 21 Eylül Cumartesi günü başlayacak olan festivalin açılışını, coşkulu sahne performansıyla Türk pop müziğinin sevilen isimlerinden biri olan Ziynet Sali yapacak. Ertesi gün şarkıları ile son zamanlarda yükselişe geçen, alternatif müziğin yetenekli isimlerinden Emre Fel dinleyicileri ile bir araya gelecek.

SANATÇILAR, FESTİVALE DAMGA VURACAK

23 Eylül Pazartesi günü sahne alacak olan arabesk müziğin güçlü seslerinden Ebru Yaşar, hareketli başlayan konserlere, duygusal parçaları eşlik edecek. Hemen ardından pop müziğin sevilen ismi Emre Altuğ, 24 Eylül Salı günü “Gidecek yerim mi var?” diyerek konserlere hız kesmeden devam edecek. Festivalin ilerleyen günlerine doğru ise rock müziğin sevilen ismi Haluk Levent, 25 Eylül Çarşamba günü festivale damga vuracak. Her konseri başka güzel olan rock müziğin enerjik sesi Fatma Turgut, 26 Eylül Perşembe günü eğlenceyi doruklara çıkaracak. 27 Eylül Cuma günü ise, özellikle gençler tarafından büyük bir beğeniyle dinlenen Gazapizm, başkenti sallayacak.

MÜZİK RÜZGÂRI ESECEK

Festivalin son hafta sonunda ise, pop müzik rüzgârı esecek. Türkiye'nin en ünlü pop yıldızlarından biri olan, sahnelerin sevilen yüzü Murat Boz, 28 Eylül Cumartesi günü sevenleri ile bir araya gelecek. 29 Eylül Pazar günü kapanışı olacak festivalde, pop müziğin güçlü sesi Simge şarkılarıyla veda edecek.

Kaynak:haberilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.