Ankara Veterinerler Odası Başkanı, Mansur Yavaş'a başıboş köpek sunumu yaptı

Ankara Veterinerler Odası Başkanı, Mansur Yavaş'a başıboş köpek sunumu yaptı
Ankara Kent Konseyi Yüksek İstişare Kurulu sokak hayvanları gündemiyle toplandı. Ankara Veterinerler Odası Başkanı Ahmet Baydın başıboş sokak köpekleri ile ilgili ABB Başkanı Mansur Yavaş'a sunum yaptı.

Ankara Kent Konseyi Yüksek İstişare Kurulu 'Sokak Hayvanları' ve 'Kentsel Alanların Geliştirilmesi' gündemleriyle toplandı. Toplantıya Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da katıldı.

Başkan Yavaş, “Kentler ne siyasi partilere ne belediye başkanlarına ne de sivil toplum kuruluşlarına aittir. Kentin sahibi insanlardır. Belediye başkanları, halkın bütçesini yönetmekle yükümlü kişilerdir ve bu bütçenin nasıl harcanacağına hep birlikte karar vermeliyiz” dedi. Ayrıca bu durumun yalnızca belediye başkanları için değil, Cumhurbaşkanı için de geçerli olduğunu belirtti.

1.jpg

UZMANLAR SUNUM YAPTI

Toplantıda sokak hayvanları konusunda yapılan sunumlar da dikkat çekti. Ankara Veterinerler Odası Başkanı Ahmet Baydın ve Ankara Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanı Mustafa Ünsal, sokak hayvanlarıyla ilgili yürütülen çalışmalar hakkında bilgilendirme yaptı.

Kaynak:haberilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.