Ankara Magnet Hastanesi’nden indirim kampanyası

Ankara Magnet Hastanesi’nden indirim kampanyası
Tandoğan’daki özel Magnet Hastanesi, Belediye ile imzaladığı protokol kapsamında indirim kampanyası yaptı. Kampanya ile muayene ücretlerinde yüzde 50'ye varan oranlarda indirim uygulanıyor.

Özel hastaneler bulundukları ilçe veya il belediyeleri ile değişik şartlarla protokol yapıp, hasta muayenelerinde indirim kampanyaları yapabiliyor.

Bunun son örneği Keçiören Belediyesi’nde yaşandı. Mesut Özarslan yönetimindeki Keçiören Belediyesi ile Tandoğan’daki özel Magnet Hastanesi arasında protokol imzalandı. Magnet Hastanesi protokol kapsamında indirim kampanyası yaptı.

1.’YE YÜZDE 20, 2.’YE YÜZDE 50

Kampanyaya göre, Magnet Hastanesi’ne aynı gün içinde aile olarak gelindiğinde muayene ücretinde birinci kişi için yüzde 20, ikinci kişi için yüzde 50 indirim uygulanacak.

3 AY SÜRECEK

Mayıs ayında başlayan indirim kampanyası 3 ay sürecek. Özel Magnet Hastanesi indirim kampanyasıyla ilgili detaylı bilgiler 0 312 360 10 12 nolu telefon aranarak alınabiliyor.

Özel Magnet Hastanesi’nin tıbbi birimleri arasında Ortopedi ve Travmatoloji, Kadın Hastalıkları ve Doğum, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Genel Cerrahi, Beyin Cerrahisi, Kulak Burun ve Boğaz Hastalıkları, Üroloji ve Radyoloji gibi branşlar bulunuyor. Hastanede ayrıca Check Up Kliniği ile koruyucu hekimlik hizmeti sunuluyor. Hastaların ihtiyaçlarına göre özel birimlerinde Proktoloji, Uyku, Ağız ve Diş Sağlığı, Odyoloji gibi hizmetler de veriliyor.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.