Altındağ’daki öğrencilerin kıyafet adresi belli oldu

Altındağ’daki öğrencilerin kıyafet adresi belli oldu
Ankara Altındağ’da hizmet veren ve 25 yıllık tecrübeyle Altındağ'daki öğrencilerin tüm ihtiyaçlarını karşılayan Doğan Perde, okulların açılmasına günler kala okula yeni başlayan ya da kıyafetleri eskiyen öğrencileri beklemeye başladı.

Ankara Altındağ'da faaliyet gösteren Doğan Perde, hizmet alanını genişleterek Altındağ'daki tüm özel ve devlet okullarının okul kıyafetlerini satışa sundu. 25 yıllık okul kıyafeti üretim tecrübesiyle sektörde önemli bir yere sahip olan Doğan Perde, ünlü markaların tedarikçi firmalarına hazırlattığı kıyafetleri öğrencilere iletmeye başladı.

UYGUN FİYAT VE KALİTE BİR ARADA

Doğan Perde, okul kıyafetlerini uygun fiyatlarla sunarak velilerin bütçesine katkı sağlamayı hedeflediğini açıkladı. Ayrıca, tüm ürünlerinde dünya standardı olan eko-teks 100 sertifikasını kullanarak çocukların sağlığını ön planda tuttuklarını bildirdi.

haber-ilk-sayfa-2.jpg

HANGİ OKULLARIN KIYAFETLERİ VAR?

Altındağ'da bulunan Çocuk Sevenler İlkokulu, Peyamitepe ŞMK İlkokulu, Özdemir Gürocak İlkokulu, Mehmet Rıfat Börekçi İlkokulu, Sultan Alparslan İlkokulu, Nihat Başakar İlkokulu, Hayme Hatun İlkokulu, Beşikkaya ŞMA İlkokulu, 100. Yıl Ortaokulu, Veysel Tiryaki İmam Hatip Ortaokulu, Şehitler Ortaokulu, 15 Temmuz Ortaokulu, Şükrücan Kayadibi Ortaokulu, Halil Kut Paşa Ortaokulu, Şehit Osman Evsahibi Ortaokulu, Final Koleji ve Nokta Tek Koleji gibi birçok okulun kıyafetleri Doğan Perde'de bulunuyor.

VELİLERİ BEKLİYOR

Geniş ürün yelpazesi ve uygun fiyatlarıyla velilerin okul kıyafeti ihtiyaçlarını tek bir çatı altında karşılamayı amaçlayan ve Okul kıyafetlerinin merkezi olan mağaza, Altındağ'da ikamet eden tüm velileri mağazalarına beklediğini ifade etti.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.