Akılalmaz iddialar: Tunahan'ın babasına 5 milyon lira teklif etmişler

Akılalmaz iddialar: Tunahan'ın babasına 5 milyon lira teklif etmişler
Başıboş köpek terörü mağduru çocukların babası Murat Pınar ve Halil Yılmaz çarpıcı iddialarda bulundu. Murat Pınar, “Kapıya kurşun bıraktılar” dedi. Halil Yılmaz ise, ‘Bu metni okursan hesabına 5 milyon atacağız’ dediler” diye konuştu.

Yakın zamanda yayınlanacak “Başıboş” adlı belgesele konuk olan Güvenli Sokaklar Derneği Başkanı Murat Pınar ve başıboş köpeklerin saldırıp ağır yaraladığı Tunahan’ın babası Halil Yılmaz, mama lobisine bağlı olduğu tahmin edilen kimliği belirsiz kişiler hakkında çarpıcı iddialarda bulundu.

Başıboş köpeklerin toplanmasına yönelik mücadelesiyle bilinen Murat Pınar, evlerinin kapısına kurşun bırakıldığını dile getirirken; Halil Yılmaz ise oğlunun hastane sürecinde kendisine ulaşan kişilerin “Bu metni okuyabilir misin? Hesabına 5 milyon atacağız” dediğini söyledi.

2.jpg

ANLATILANLAR ŞOK ETTİ

Antalya’da başıboş köpeklerden kaçarken kamyonun altında kalan 10 yaşındaki Mahra Melin’in babası ve kızının ölümünden sonra Güvenli Sokaklar Derneği’ni kuran Murat Pınar ile başıboş köpeklerin ağır yaraladığı Tunahan’ın babası Halil Yılmaz’ın anlattıkları şok etkisi yaptı.

“Başıboş” adlı belgeselde konuşan aileler çarpıcı iddialarda bulundu. Murat Pınar, “Evin kapısına mermi konulma durumuna kadar geldi. Sosyal medyada da şey vardı; ‘İnşallah kızının kopan bacağını köpeklere vermişlerdir de köpeklerin karnı doymuştur’” dedi. Halil Yılmaz ise, “‘Sen bu metni okuyabilir misin? Hesabına 5 milyon atacağız” dediler” diye konuştu.

3.jpg

AKILALMAZ HAKARETLER

Murat Pınar belgeselin fragmanındaki kesitte şu ifadeleri kullandı: “Kaza olduğunda kızım dördüncü sınıfa gidiyordu. İki köpeğin kovalaması sonucu kamyon altında kaldı. Geldiğimde annesine ‘Özür dilerim anne köpekler kovaladı’ diyordu. Hastanede ‘baba ölmeyeceğim değil mi?’ dedi. Sonradan anlıyoruz, öyle bir baskı varmış ki bu konunun konuşulmasına asla izin verilmiyormuş. Bizi susturmaları böyle başladı. Evin kapısına mermi konulma durumuna kadar geldi. Sosyal medyada da şey vardı; ‘İnşallah kızının kopan bacağını köpeklere vermişlerdir de köpeklerin karnı doymuştur”

1.jpg

5 MİLYON TEKLİF ETTİLER

Keçiören’de onlarca başıboş köpeğin saldırdığı 10 yaşındaki Tunahan’ın babası Halil Yılmaz ise “Hayatım boyunca kendimi affetmeyeceğim. ‘Sen bu metni okuyabilir misin? Hesabına 5 milyon atacağız” dediler. İnsanın üstünde dünyada hiçbir canlı varlık tanımıyorum” dedi.

Kaynak:haberilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.