Ağrı’da düğünde terör propagandası yapanlar yakalandı

Ağrı’da düğünde terör propagandası yapanlar yakalandı
Mersin sahilinde halay çekerken bebek katili Öcalan lehine slogan atan grubun ardından, Ağrı’da bir düğünde PKK propagandası yapan grup için de gereği yapıldı. Ağrı’daki düğünde terör propagandası yapanlardan 5’i yakalandı.

Mersin sahilinde halay çekerken bebek katili Öcalan lehine slogan atan grubun ardından, Ağrı’da bir düğünde PKK propagandası yapan grup için de gereği yapıldı. Ağrı Emniyeti ve Valiliği tarafından yapılan açıklamada, sosyal medyada paylaşılan ve büyük tepki çeken videodan terör örgütü propagandası yapan 7 kişinin tespit edildiği, bunlardan 5’inin yakalandığı bildirildi.

Mersin’de terör örgütü PKK lehine sloganlarla halay çeken bir grup PKK yandaşı, tepki çeken görüntülere imza atmış, görüntülerin sosyal medyada yayılması üzerine emniyet harekete geçmişti.

mersin-halay.jpg

Mersin'de terörist başı 'Abdullah Öcalan' sloganları eşliğinde sahil kenarında halay çekerken kaydedilen görüntüleri sosyal medyada yayınlanan terör yandaşlarından 9'u, polis ekiplerince Gaziantep'te yakalanarak gözaltına alınmıştı. Şüphelilere Mersin'e getirilirken, 'Ölürüm Türkiyem' şarkısı dinletilmişti.

BU KEZ DE AĞRI'DA

Mersin’deki olay gündemdeki yerini korurken, benzer bir görüntü Ağrı Doğubayazıt’ta bir düğünde yaşandı. Görüntülerin sosyal medyaya düşmesi ve büyük tepki çekmesi üzerine Ağrı Emniyeti harekete geçti.

5’İ YAKALANDI

Ardından Ağrı Emniyeti’nden yapılan açıklamada, sözkonusu videoda terör örgütü elebaşı Öcalan lehine slogan atan, propaganda yapan 7 şüphelinin tespit edildiği, bunlardan 5’inin yakalandığı duyuruldu.

agri-dugun.jpeg

Ağrı’da bir düğünde çekilen halay esnasında terör örgütü propagandası yapılmasıyla ilgili Ağrı Emniyeti’nden yapılan açıklamada, şu bilgiler verildi:

“Sosyal medyada birçok kullanıcı tarafından paylaşımı yapılan ve ilimiz Doğubayazıt ilçesinde bir grubun halay çekerek slogan atma suretiyle "PKK/KCK Terör örgütü elebaşı propagandası" yaptığı görüntülere yönelik yapılan çalışmalar sonucunda; 7 şüpheli şahıs tespit edilmiş, 5 şahıs TEM ve İstihbarat Şube Müdürlüğü görevlilerimizin yaptığı operasyon ile YAKALANMIŞTIR. 2 şüpheli şahsın yakalamasına yönelik çalışmalar devam etmektedir. Aziz vatanımızın bölünmez bütünlüğüne kast eden her türlü terör örgütü ve uzantılarına yönelik mücadelemiz, son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar kararlılıkla devam edecektir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.”

Ağrı Emniyet Müdürlüğü, düğünde terör propagandası yapanların yakalanarak, ters kelepçe ile emniyete götürüldüğü anlara dair görüntüler de paylaştı.

Kaynak:www.haberilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.