Afyonkarahisar'da bir kaza daha: Otobüs ile kamyon çarpıştı

Afyonkarahisar'da bir kaza daha: Otobüs ile kamyon çarpıştı
Afyonkarahisar'da bu kez de otobüs ile kamyon çarpıştı; ölü ve yaralılar var. Afyonkarahisar’da dün de tur ile çarpışan otomobildeki anne ve baba olay yerinde, 4 yaşındaki kızları ise hastanede hayatını kaybetmişti.

Afyonkarahisar'da bu kez de otobüs ile kamyon çarpıştı; ölü ve yaralılar var. Bu sabah yaşanan kazada 1 kişi öldü, 38 kişi yaralandı.

Afyonkarahisar’da pazar günü de tur ile çarpışan otomobildeki anne ve baba olay yerinde, 4 yaşındaki kızları ise hastanede hayatını kaybetmişti.

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesi Kusura köyü yakınlarında 56 yaşındaki Ş.B. idaresindeki yolcu otobüsü, 25 yaşındaki H.B.Y.'nin kullandığı yem yüklü kamyona arkadan çarptı. İhbar üzerine kaza yerine sağlık, jandarma, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

TEDAVİLERİ SÜRÜYOR

Ekiplerin olay yerine intikal etmesiyle birlikte kazada ilk belirlemelere göre yolcu otobüsünün muavini N.K. hayatını kaybetti, 38 kişi ise yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Afyonkarahisar'da bulunan hastanelere kaldırılırken, yapılan incelemenin ardından muavinin cenazesi morga götürüldü.


Kaynak:www.haberilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.