ABB’den üreticilere mazot sürprizi

ABB’den üreticilere mazot sürprizi
Ankara Büyükşehir Belediyesi, 5 ile 20 dekar arasındaki tarım arazileri için çiftçilere mazot desteği sağlayacak. Başvurular 15 Eylül'e kadar belediyenin resmi internet sitesi üzerinden yapılabilecek.

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), tarım sektörünü canlandırmak ve çiftçileri desteklemek amacıyla yeni bir destek programı başlattı. Bu program, belirli büyüklükteki tarım arazilerine sahip çiftçileri hedef alıyor ve onlara finansal destek sağlamayı amaçlıyor. Belediyenin açıkladığı programa göre, 5 dekar ile 20 dekar arasındaki tarım arazileri için destek verilmesi geçerli olacak.

15 EYLÜL SON BAŞVURU

Çiftçiler, bu destek uygulaması için Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin belirlediği resmi internet sitesini kullanacak. Başvurular için son tarih 15 Eylül olarak belirlendi.

BAŞVURMAK İÇİN TIKLAYIN!

TARIMDA ÜRETİMİ ARTIRMAK ASIL HEDEF

ABB’nin duyurduğu destek programı, Ankara'daki tarım sektörünün canlanmasını ve çiftçilerin üretimini kolaylaştırma açısından önemli bir adım olarak görülüyor. Özellikle küçük ve orta seviyedeki çiftçilerin üretimi devam ettirebilmesi açısından önemli olan projede, önceki yıllarda yüzlerce çiftçi fayda sağlamıştı.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.