ABB, Ankara gezilerine devam ediyor: Bir sonraki etkinlik 17 Mayıs’ta!

ABB, Ankara gezilerine devam ediyor: Bir sonraki etkinlik 17 Mayıs’ta!
Ankara Büyükşehir Belediyesi kentin zengin tarihini keşfetmek isteyenlere fırsatlar sunmaya devam ediyor. 2 bin 800 yıllık tarihe ışık tutan yapıları gün yüzüne çıkarmak amacıyla düzenlenen “Ankara Miras Şantiye Gezileri”nde keşifler sürüyor.

Mansur Yavaş yönetimindeki Ankara Büyükşehir Belediyesi kentin zengin tarihini keşfetmek isteyenlere fırsatlar sunmaya devam ediyor. 2 bin 800 yıllık tarihe ışık tutan yapıları gün yüzüne çıkarmak ve gelecek nesillere aktarmak amacıyla düzenlenen "Ankara Miras Şantiye Gezileri"nde keşifler sürüyor.

Kültür ve Tabiat Varlıkları Daire Başkanlığı önderliğinde yürütülen çalışmalar kapsamında, Roma Tiyatrosu, Arkeopark ve Ankara Kalesi Sokak Sağlıklaştırma projesi alanlarında yapılan restorasyon ve düzenleme işlerini yakından görmek isteyenler için ücretsiz geziler düzenleniyor. Gezilere uzman rehberler eşliğinde katılmak isteyen vatandaşlar, online form aracılığıyla başvuru yapabiliyor.

santiye-gezi-ankara.jpg

ABB ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYOR

ABB, Ankara'nın tarihini ve kültürünü daha yakından tanımak isteyenler için hayata geçirdiği işler ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Hem yerel halka hem de şehri ziyaret eden turistlere benzersiz bir deneyim sunuluyor.

Tarihin izlerini takip etmek, antik yapıların gizemini çözmek ve başkentin derinliklerine doğru bir yolculuğa çıkmak isteyen herkes, Ankara Miras Şantiye Gezileri'ne katılarak bu benzersiz deneyimi yaşayabilir.


Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.