Düşük gelirliye Togg müjdesi: Özel kampanya geliyor

Düşük gelirliye Togg müjdesi: Özel kampanya geliyor
Elektrikli otomobil pazarında 2024’ün ilk 4 ayında zirvedeki yerini koruyan Togg’dan bir hamle daha geliyor. Yerli otomobil üreticisi Togg’un, dar gelirli ve asgari ücretle çalışan ailelere yönelik özel bir kampanya duyurması bekleniyor.

Elektrikli otomobil pazarında 2024’ün ilk 4 ayında zirvedeki yerini koruyan Togg’dan bir hamle daha geliyor. Yerli otomobil üreticisi Togg’un, dar gelirli ve asgari ücretle çalışan ailelere yönelik özel bir kampanya duyurması bekleniyor. Bu kampanya, ekonomik zorluklarla mücadele eden ailelerin araç sahibi olmasını kolaylaştırmayı hedefliyor. TOKİ sistemine benzeyen bu kampanya ile vatandaşlar, uzun vadeli düşük taksitler ile Togg sahibi olabilecek. Yeni çıkacak B-SUV modeli T8X’i de kapsayacağı iddia edilen bu kampanya ile Togg, elektrikli otomobil pazarında zirvedeki yerini korumayı ve rakipleri ile arayı açmayı hedefliyor.

KAMPANYA DETAYLARI

Yakın zamanda satış listesine yeni B-SUV modelini ekleyecek olan TOGG'un, düşük gelirli vatandaşlara yönelik özel bir kampanya başlatacağı ifade ediliyor. İddiaya göre, bu kampanyada araç satın alma koşulları arasında yüksek gelirli değil, düşük gelirli olmak yer alacak. TOKİ evlerinde uygulanan satış sistemine benzer şekilde, TOGG’un yeni B-SUV modeli, düşük gelirli kesimlere uzun vadeli ve düşük taksitli ödemelerle araç sahibi olma imkanı sunacak. Yapılacak bu kampanya ile Togg zirvedeki yerini korurken rakipleri ile de arayı açmayı hedefliyor.

İLK DÖRT AYIN LİDERİ

ODMD verilerine göre, elektrikli otomobil markaları arasında yükselişini sürdüren Togg, 2024’ün ilk aylarında pazar liderliğini korudu. Nisan ayında 3 bin 3 adet Togg satılırken, en yakın rakibi ile arasında 2 bin 264 adet otomobil satışı bulunuyor. Bu dönemde Togg'un elektrikli otomobil pazarındaki payı ise yüzde 49,25 olarak kaydedildi. Yılın ilk dört ayına bakıldığında ise Togg, 7 bin 148 satışla elektrikli otomobil pazarında yüzde 35,29 paya sahip oldu.

T8X İÇİN HEDEF 2025

Togg'dan yapılan açıklamaya göre, B segmentinde yer alacak kompakt SUV modeli olan T8X’in 2025 yılı içinde tanıtılması planlanıyor. Bu modelin, 2025 yılının ikinci çeyreğinde piyasaya çıkması beklenen elektrikli sedan T10F'den sonra tanıtılması bekleniyor. Yeni kompakt SUV modeli ile beraber Togg, ürün yelpazesini genişleterek elektrikli araç pazarındaki konumunu daha da güçlendirmeyi hedefliyor.

Kaynak:www.haberilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.