Ankara’da galericilerin AVM’si olacak: 29 Ekim’de açılıyor

Ankara’da galericilerin AVM’si olacak: 29 Ekim’de açılıyor
Galerilerin şehir merkezinin dışına taşınması kararının ardından Ankara’da açılmaya başlayan otokentlere bir yenisi ekleniyor. ANODER’in AVM konseptinde yaptığı 384 dükkanlı Otokent Ankara, 29 Ekim’de açılıyor.

Geçtiğimiz yıllarda alınan “galerilerin şehir merkezinin dışına taşınması” kararının ardından Ankara’da açılmaya başlayan otokentlere bir yenisi ekleniyor.

Ankara Oto Galericiler Derneği ANODER’in İvedik OSB’de yaptığı 384 dükkanlı Otokent Ankara’da sona gelindi. Otokent Ankara 29 Ekim’de açılıyor.

Yenimahalle İvedik OSB’de yapılan Otokent Ankara’nın açılış tarihi belli oldu. Ankara Oto Galericiler Derneği (ANODER) Başkanı İlkay Kalkan, Otokent Ankara’nın 29 Ekim’de açılacağını duyurdu.
Kalkan, “2024 yılı bizim için geçiş yılı olacak. AVM’nin geçici yönetimini kurduk, temizlik ve güvenlik şirketi ile anlaştık. Geriye kalan ufak tefek işlerimizi yapıyoruz. Dükkanlarda yüzde 50 doluluk oranını yakaladıktan sonra güzel bir açılış ile projemizi vatandaşların beğenisine sunacağız. Bunun için de 29 Ekim tarihini uygun gördük. Otokent Ankara projemizi 29 Ekim tarihinde açacağız” dedi.

YEMEK ALANLARI DA VAR

ANODER Başkanı İlkay Kalkan, “Proje dahilinde 384 adet dükkan bulunuyor. Bunun 84 tanesinin banka, sigorta acentesi, yemek alanları ve kafeterya gibi hizmetler sunan işletmeler olacağını düşünürken yaklaşık 300 dükkanın da oto galeri olacağını düşünüyoruz. Bu dükkanlarda yüzde 50 doluluk oranını yakaladıktan sonra güzel bir açılış ile projemizi vatandaşların beğenisine sunacağız. Bunun için de 29 Ekim tarihini uygun gördük. Bir aksilik çıkmazsa Otokent Ankara projemizi 29 Ekim tarihinde açacağız” ifadelerini kullandı.

ankara-otokent.jpg

2024 GEÇİŞ YILI OLACAK

2024 yılının proje için önemli olduğunu vurgulayan Kalkan, “Şu anda her türlü hazırlığımıza devam ediyoruz. 2024 yılı bizim için geçiş yılı olacak. AVM’nin geçici yönetimini kurduk, temizlik ve güvenlik şirketi ile anlaştık. Geriye kalan ufak tefek işlerimizi yapıyoruz. Bununla birlikte dükkan sahipleri tadilatlarına devam ediyor. Açılış için son gaz devam ediyoruz. 2024 yılı çok önemli. Güzel bir şekilde açılışımızı yaptıktan sonra önümüzdeki seneler ile birlikte üzerine koyarak gelişmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

NİSAN’DA İSKAN ALINDI

ANODER Başkanı İlkay Kalkan projenin iskanının alındığını şu sözlerle anlattı: “DBN İnşaat ve ANOKOOP olarak yapımını üstlendiğimiz Otokent Ankara projemizin iskân ile ilgili süreci tamamladık ve iskânımızı aldık. Çalışmalarımız son hız devam ediyor. İskânımızın da alınmasıyla birlikte önümüzdeki süreci tamamlamaya çok yakınız. Güzel bir tarihte projemizin açılışını da yapacağız.” İskan sürecinin tamamlanması ile birlikte yapımı hız kazanan projenin, başkent halkına istihdam sağlaması hedefleniyor.

Kaynak:www.haberilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.