Sincan Yıldırım Beyazıt'ta okul yararına kermes

Sincan Yıldırım Beyazıt'ta okul yararına kermes
Sincan Yıldırım Beyazıt Ortaokulu’nda okul yararına bahar kermesi düzenlendi. Ailelerin evlerinde hazırladıkları yiyecekler, okul bahçesinde kurulan stantlarda satılarak okula maddi destek sağlandı.

Sincan’ın Ertuğrulgazi Mahallesi’nde bulunan Yıldırım Beyazıt Ortaokulu’nda okul yararına bahar kermesi düzenlendi. Ailelerin evlerinde hazırladıkları yiyecekler, okul bahçesinde kurulan stantlarda satılarak okula maddi destek sağlandı.

sincan-yildirim-beyazit-ortaokulu.jpg

Sincan Ertuğrulgazi Mahallesi’ndeki Yıldırım Beyazıt Ortaokulu’nda düzenlenen kermes, öğrenci ve veliler ile mahalle sakinlerinden büyük ilgi gördü.

kermes-iki.jpg

Yıldırım Beyazıt Ortaokulu öğrenci aileleri, evlerinde hazırladıkları yiyecekleri okul bahçesinde sergileyerek elde ettikleri gelirleri okul yararına bağışladı. Bir aydan kısa bir süre sonra gerçekleşecek olan Liseye Geçiş Sınavı öncesi kermes boyunca öğrencilere moral ve motivasyon sağlandı.

Öte yandan ailelerin satış yaptığı esnada okulda bulunan tüm öğrenciler de doyasıya eğlendi. Okul yararına düzenlenen kermese Sincan Belediyesi’nden de destek geldi.

BELEDİYE ÇADIR VERDİ

Yıldırım Beyazıt Ortaokulu idaresi, düzenlenecek kermesle ilgili Sincan Belediyesi’nden de yardım talep etti. Öğrencilere ve eğitime desteklerini esirgemeyen Sincan Belediyesi, düzenlenecek kermese çadır desteğinde bulundu. Aileler, Sincan Belediyesi tarafından okula getirilen çadırların altında satışlarını güneşten korunarak gerçekleştirmiş oldu.

Yıldırım Beyazıt Ortaokulu 5. sınıf öğrencilerinden Muhammet Enes Yıkılmaz, kermesle ilgili "Kermesle hem biz öğrenciler değişik yiyecek ve içeceklerden tatma fırsatı elde ettik, hem de okulumuza gelir sağlanmış oldu. Emeği geçen herkesi kutluyorum" dedi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.