Okulların açılmasına 5 kala Ankara'da önlemler artıyor

Okulların açılmasına 5 kala Ankara'da önlemler artıyor
Akyurt’ta yeni eğitim-öğretim yılı öncesinde eğitim güvenliğini artırmak amacıyla Kaymakam Mehmet Tunç başkanlığında toplantı gerçekleştirildi.

Akyurt’ta yeni eğitim-öğretim yılı öncesinde çocukların eğitim süreçlerinin güvenliğini artırmak amacıyla önemli bir toplantı gerçekleştirildi. Kaymakam Mehmet Tunç başkanlığında düzenlenen ‘‘Çocukların Eğitim Süreçlerinin Güvenliğine İlişkin Koruyucu ve Önleyici Hizmet ve Tedbirlerin Arttırılmasına Yönelik İlçe Yürütme Kurulu Toplantısı’’na, Akyurt Belediyesi Başkan Yardımcısı Nadi Tiryaki, İlçe Emniyet Müdürü, İlçe Jandarma Komutanı, İlçe Milli Eğitim Müdürü, İlçe Tarım Müdürü, İlçe Sağlık Müdürü, İlçe Müftü Vekili ve Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Vakfı Müdürü katıldı.

2.jpg

TEDBİRLER MASAYA YATIRILDI

Toplantıda yeni eğitim-öğretim yılında ilçedeki okulların ve yakın çevrelerinin güvenliği için alınacak tedbirler detaylı olarak ele alındı. Kaymakam Mehmet Tunç, kurumların okullarla koordineli bir şekilde çalışmasının önemine dikkat çekerek, okul güvenliği konusunda mevcut eksikliklerin hızla tespit edilip giderilmesi için azami gayretin gösterilmesi gerektiğini vurguladı.

Kaynak:haberilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.