Ankara'daki ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye desteği veriliyor

Ankara'daki ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye desteği veriliyor
Vakıflar Genel Müdürlüğü yeni eğitim öğretim dönemi öncesinde Ankara Vakıf Eserleri Müzesi’nde hayata geçirilen “Kırtasiye Hayır Çarşısı” projesi ile ihtiyaç sahibi öğrencilere destek sunuyor.

Vakıflar Genel Müdürlüğü, yeni eğitim öğretim dönemi öncesinde Ankara Vakıf Eserleri Müzesi’nde hayata geçirilen “Kırtasiye Hayır Çarşısı” projesi ile ihtiyaç sahibi öğrencilere destek sunuyor.

Müdürlük tarafından yapılan açıklamada, “Okul Çantaları ve Kırtasiye İhtiyaçları Bizden, Okumak Sizden” sloganıyla başlatılan proje kapsamında, Ankara Vakıflar Bölge Müdürlüğü’nden yardım alan öğrencilerin okul malzemelerinin temin edileceği duyuruldu.

vakiflar-genel-mudurlugu.jpg

DAYANIŞMA KÜLTÜRÜ YAŞIYOR

Açıklamada, “Evlatlarımızın okul ihtiyaçlarında dün olduğu gibi bugün de yanlarındayız. Ailelerimiz ve çocuklarımızın heyecanlarına ortak oluyor, yardımlaşma ve dayanışma kültürümüzü yaşatıyoruz” ifadelerine yer verildi.

Vakıflar Genel Müdürlüğü öğrencilere eğitim süreçlerinde her zaman destek olmaya devam edeceklerini ve ailelerin okul telaşlarına ortak olacaklarını belirtti. Projenin amacı çocukların ve ailelerin yüzündeki mutluluğu artırmak olarak vurgulandı.

Kaynak:haberilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.