Ankara'da veliler kreş öğretmenleri ile buluştu

Ankara'da veliler kreş öğretmenleri ile buluştu
2024-2025 eğitim-öğretim döneminin başlamasıyla birlikte, Etimesgut Belediyesi kreşlere çocuklarını gönderecek veliler için özel bir bilgilendirme toplantısı düzenledi.

2024-2025 eğitim-öğretim döneminin başlamasıyla birlikte, Etimesgut Belediyesi kreşlere çocuklarını gönderecek veliler için özel bir bilgilendirme toplantısı düzenledi. Çocuğu henüz okul çağına gelmemiş aileler de yeni dönemde çocuklarını kreşlere hazırlamak amacıyla buluşmaya katılım gösterdi.

1.jpg

AİLELER BİLGİLENDİRİLDİ

Velilerin yoğun ilgi gösterdiği toplantıda, Etimesgut Belediyesi'ne bağlı kreşlerde eğitim veren öğretmenler ile aileler bir araya geldi. Toplantıya Etimesgut Belediye Başkan Yardımcısı Ebru Keyvan, Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü İsmail Açar ve İç Denetim Birimi Müdürü Tarhan Özkaya da katıldı.

Tanışma ve bilgilendirme amacıyla düzenlenen toplantı, samimi bir sohbet ortamında gerçekleşti. Veliler çocuklarının eğitim süreciyle ilgili merak ettikleri soruları doğrudan belediye yetkililerine ve kreş öğretmenlerine iletme fırsatı buldu. Belediye yetkilileri kreşlerde sunulan hizmetler ve yeni döneme dair yapılan düzenlemeler hakkında detaylı bilgi verdi.

Kaynak:haberilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.