Ali Nail Erdem Anadolu Lisesi’nde coşkulu mezuniyet töreni

Ali Nail Erdem Anadolu Lisesi’nde coşkulu mezuniyet töreni
Mamak’taki Ali Nail Erdem Anadolu Lisesi, coşkulu bir törenle son sınıf öğrencilerine veda etti. Öğrenci ve ailelerin yoğun katılım gösterdiği törende, bayrak teslim etkinliği izleyenlere duygusal anlar yaşattı.

Eğitimde yıl sonunun gelmesiyle birlikte okullarda mezuniyet töreni heyecanı yaşanıyor. Ankara’da hemen her okulda diploma alan öğrenciler için mezuniyet törenleri düzenleniyor.

Mamak’taki Ali Nail Erdem Anadolu Lisesi de düzenlediği mezuniyet töreni ile öğrencilerine veda etti. 75. Yıl Cumhuriyet Anfi Tiyatro ve Kültür Merkezi’nde yapılan törene öğrenciler ve veliler yoğun ilgi gösterdi. Çeşitli etkinliklerin de yapıldığı törende öğrenciler diplomalarını alırken öğretmenlerine de teşekkür çiçeği takdim etti. Tören sonrası gazetemize konuşan Okul Müdürü İsa Koç, “Çocuklarımı kutluyor ve yeni yaşantılarında başarılar diliyorum” dedi.

YOĞUN KATILIM OLDU

75. Yıl Cumhuriyet Anfi Tiyatro ve Kültür Merkezi'nde yapılan törene katılım oldukça yoğundu. Tiyatro salonu, mezun olan öğrencilerin arkadaşları, aileleri ve öğretmenleriyle dolup taştı. Tören için hazırlanan oturma alanları tamamen dolarken öğrencilerin bulunduğu alan da hınca hınç doldu. Tören sonrası yapılan kutlamalarda sahnede yoğun bir kalabalık yaşandı.

mezuniyet-toreni.jpg

ETKİNLİKLER YAPILDI

Düzenlenen törende öğrenciler, diplomalarını alırken öğretmenlerine teşekkür çiçeği takdim etti. Okul birincisi ismini kütüğe çakarak gurur dolu bir an yaşarken, bayrak teslim töreni de izleyenlere duygusal anlar yaşattı. Bu etkinliklerin yanı sıra mezun olan öğrenciler, sahnede kısa konuşmalar yaparak arkadaşlarına ve öğretmenlerine veda etti. Tören, hatıra fotoğraflarının çekilmesi ve mezuniyet pastasının kesilmesiyle sona erdi.

“ÖĞRETMENLİK KUTSAL BİR MESLEK”

Tören sonrası İlksayfa'ya konuşan Ali Nail Erdem Anadolu Lisesi Okul Müdürü İsa Koç, “Bugün burada düzenlenen törende öğrencilerimizin dört yıllık emeklerinin karşılığını alması bizleri çok onurlandırdı. Bu süreçte öğrencilerimizin gösterdiği azim ve kararlılık, onları bugünlere getirirken velilerimizin ve öğretmenlerimizin destekleri de bu başarının temel taşlarını oluşturdu. Özellikle öğretmenlerimize çok teşekkür etmek istiyorum. Öğrencilerimize bir anne baba şefkati ile yaklaşarak onları en güzel şekilde hayata hazırladılar. Bu anlamda belirtmek isterim ki öğretmenlik en kutsal mesleklerden biridir. Bir fidanı nasıl büyütürseniz dünyaya bıraktığınız iz de öyle devam eder” dedi.

Kaynak:www.haberilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.