Yenimahalle'den 75. Yıl Hipodromu'na çıkarma

Yenimahalle'den 75. Yıl Hipodromu'na çıkarma
Yenimahalle Belediye Başkanlığı Koşusu 75. Yıl Hipodromu’nda düzenlendi. Koşuya Belediye yönetiminden üst düzey katılım oldu. Birinciye Belediye Başkan Yardımcısı Erhan Aras tarafından plaket takdim edildi.

Türkiye Jokey Kulübü tarafından 75. Yıl Hipodromu’nda düzenlenen Yenimahalle Belediye Başkanlığı Koşusu, at yarışı tutkunlarının yoğun ilgisiyle gerçekleşti. Beş safkan İngiliz atının kıyasıya mücadele ettiği bu prestijli yarış, izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı.

Günün altıncı koşusu olan Yenimahalle Belediye Başkanlığı Koşusu’nda, Tor Gold, Exspress, Storm Blood, Etsuko ve Secret Image isimli safkan İngiliz atları, 2200 metre uzunluğundaki çim pistte kozlarını paylaştı. Yarışın her metresi büyük bir heyecana sahne olurken, izleyiciler adeta nefeslerini tutarak son ana kadar mücadeleyi takip etti.

1-003.jpg

BAŞKANDAN BİRİNCİYE PLAKET

Yenimahalle Belediye Başkan Yardımcısı Erhan Aras ve belediye meclis üyeleri de Başkentli yarış severlerle birlikte bu büyük heyecana ortak oldu. Koşunun galibi, jokey Ayhan Kurşun’un idaresindeki 3 numaralı Storm Blood oldu. Storm Blood’un ardından, 4 numaralı Etsuko ikinci, 1 numaralı Tor Gold ise üçüncü olarak yarışı tamamladı. 2 numaralı Exspress ise dördüncü sırada yer aldı.

Yarış sonrasında düzenlenen ödül töreninde Yenimahalle Belediye Başkan Yardımcısı Erhan Aras, Storm Blood’un sahibi Gülün Albayrak’a birincilik plaketini takdim ederek tebriklerini iletti.

Kaynak:haberilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.