Yenimahalle Ankara'nın gururu oldu: Paris'e 5 milli sporcu gönderecek

Yenimahalle Ankara'nın gururu oldu: Paris'e 5 milli sporcu gönderecek
Yenimahalle Belediye Görme Engelliler Spor Kulübü'nün 5 sporcusu, 28 Ağustos - 8 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek olan Paralimpik Oyunları’nda ülkemizi temsil edecek. Yenimahalle bu alanda Türkiye lideri oldu.

Yenimahalle Belediye Görme Engelliler Spor Kulübü'nün başarılı milli sporcuları, 28 Ağustos - 8 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek olan Paralimpik Oyunları’nda ülkemizi temsil edecek. Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu’na bağlı 240 spor kulübü arasından oyunlara katılma hakkı elde eden sporcular Yenimahalle’nin gururu oldu.

TÜRKİYE LİDERİ

Yenimahalle Görme Engelliler Spor Kulübü’nden yetişen milli sporcular Sevda Altunoluk, Reyhan Yılmaz, Sevtap Altunoluk, Celal Çoban ve Muhammed Ali Öktem, Goalball kadınlar ve B1 Futbol hiç görmeyenler branşlarında Türkiye’yi temsil edecek.

Yenimahalle Belediye Görme Engelliler Spor Kulübü Başkanı Birgül Bek, yaptığı açıklamada "Beş milli sporcumuz ile Türk Milli Takımına en çok sporcu veren kulüp olma geleneğimizi sürdürmekten gurur duyuyoruz. Tüm engelli sporcularımıza başarılar diliyor, altın madalya kazanarak engelli olmayan sporcularımıza da örnek olacaklarına inanıyoruz" dedi.

Kaynak:haberilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.