Sincan'da hanım kursları 25 Ağustos'ta başlıyor

Sincan'da hanım kursları 25 Ağustos'ta başlıyor
Sincan'da hanımlara özel kurs kayıtları 25 Ağustos'ta başlıyor. Kur’an-ı Kerim, Amigurumi, Kanaviçe, İğne Oyası, Örgü ve Punch eğitimi almayı isteyenler, 5 Eylül’e kadar 444 4 762 numaralı hattan başvuru yapabilecek.

Sincan Belediyesi’nin kadınlara yönelik eğitim ve sosyal etkinlikler sunduğu Hanım Konaklarında yeni dönem kayıtları 25 Ağustos’ta başlıyor. Kadınların hem meslek edinme hem de keyifli vakit geçirme imkânı bulduğu konaklarda, farklı branşlarda uzman eğitmenler eşliğinde kurslar verilecek.

Kur’an-ı Kerim, Amigurumi, Kanaviçe, İğne Oyası, Örgü ve Punch gibi alanlarda eğitim almayı isteyenler, 5 Eylül’e kadar bizzat Hanım Konaklarına başvurarak kayıt yaptırabilecek.

2-002.jpg

KONAK SAYISI ARTIYOR

Sincan Belediyesi yoğun talep üzerine Hanım Konaklarının sayısını 12’ye çıkardı. Kadınlara özel olarak hizmet veren konaklarda her hafta çeşitli eğitim kursları, hobi ve meslek atölyeleri düzenleniyor. Sincanlı kadınlar, aldıkları eğitimlerle hem kendilerini geliştirme fırsatı buluyor hem de keyifli sohbetler eşliğinde vakit geçiriyor.

Yeni dönemde de dolu dolu bir program sunacak olan Hanım Konakları, her gün farklı kurslar ve etkinliklerle kadınların hizmetinde olacak. Haftalık programlar Sincan Belediyesi’nin sosyal medya hesapları ve internet adresinde yayınlanıyor. Katılmak veya detaylı bilgi almak isteyenler, 444 4 762 numaralı çözüm merkezini arayarak ya da belediyenin internet sitesinden konakların adreslerine ve programlarına ulaşabilecek.

Kaynak:haberilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.