Sincan'da geleceğin şampiyonları yetişiyor

Sincan'da geleceğin şampiyonları yetişiyor
Sincan Belediyesi'nin düzenlediği okçuluk kursu, gençler arasında büyük ilgi görüyor. Uzman eğitmenler eşliğinde verilen eğitimlerle, ata sporu okçuluk gelecek nesillere aktarılırken, yeni Mete Gazoz'ların yetiştirilmesi hedefleniyor.

Sincan'da, tarihi bir spor olan okçuluk yeniden canlanıyor. Sincan Belediyesi'nin düzenlediği okçuluk kursu, gençler arasında yoğun ilgi görürken, geleceğin şampiyonlarını yetiştirmeyi hedefliyor. Olimpiyat şampiyonu Mete Gazoz'un başarısıyla daha da popülerleşen okçuluk, Sincan'da yeni yeteneklerin keşfedilmesine vesile oluyor.

1-004.jpg

300 ÖĞRENCİ EĞİTİM ALIYOR

Selçuklu Mahallesi'ndeki Gençlik Merkezi önünde özel olarak inşa edilen 40 metre uzunluğunda ve 25 metre genişliğindeki okçuluk sahasında, 12 grupta toplam 300 öğrenci eğitim alıyor. Uzman eğitmenler eşliğinde verilen kurslarda, gençler hem saha malzemelerinin kullanımını öğreniyor hem de okçuluk kuralları hakkında bilgi ediniyor.

haber2.jpg

KONSANTRASYONU ARTIRIYOR

Kursun sadece sportif bir faaliyet olmadığını vurgulayan yetkililer, okçuluğun gençlerin konsantrasyonunu artırdığını ve fiziksel yeteneklerini geliştirdiğini belirtiyor. Ayrıca, kurs sayesinde gençler yeni arkadaşlıklar kurma fırsatı da buluyor.

Okçuluk kursuna katılmak isteyenler, belediyenin resmi web sitesinden veya Selçuklu Gençlik Merkezi'nden detaylı bilgi alabiliyor.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.