Sincan Belediyesi’nden çiftçiye hibeli tohum desteği

Sincan Belediyesi’nden çiftçiye hibeli tohum desteği
Sincan Belediye Başkanlığı, ilçedeki çiftçilere yüzde 50 hibeli buğday tohumu desteğinde bulunacak. Destekten faydalanmak isteyenlerin 30 Eylül’e kadar Belediyeye başvurması gerekiyor.

Murat Ercan yönetimindeki Sincan Belediye Başkanlığı, ilçedeki çiftçilere yüzde 50 hibeli buğday tohumu desteğinde bulunacak.

Destekten faydalanmak isteyenlerin 30 Eylül’e kadar Belediyeye başvurması gerekiyor. Başvurular belediyenin resmi internet sitesi www.sincan.bel.tr’den yapılabiliyor.

ARANAN ŞARTLAR

Sincan Belediyesi’nin tohum desteğine yapılacak başvuruların kabul edilebilmesi için bazı şartlar aranıyor. Bu şartlar şöyle:

  1. Sincan'da çiftçilik yapıyor olmak.
  2. Çiftçi belgesine sahip olmak.
  3. Traktör sahibi olmak.

YÜKLEMEYİ UNUTMAYIN

İlgililerin başvuruda bulunurken, 2025 üretim yılına ait çiftçi belgesi ile traktör ruhsatını sisteme yüklemeleri gerekiyor. Sincan Belediyesi’nden yapılan açıklamada, aksi halde başvuruların geçersiz kabul edileceğini duyuruldu.

HİBE ORANI DÜŞTÜ

Bu arada, Sincan Belediyesi çiftçilere önceki yıllarda da tohum desteğinde bulunmuştu. Önceki yıllarda hibe oranı yüzde 75 iken, bu yıl bu oranın yüzde 50’yü düşürülmüş olması dikkatlerden kaçmadı.

sincan-belediyesi.jpg

Kaynak:www.haberilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.