Sincan Belediyesi 2024-2025 dönemi kreş ücretleri açıklandı

Sincan Belediyesi 2024-2025 dönemi kreş ücretleri açıklandı
Sincan Belediyesi kreş ve gündüz bakımevleri için açıkladığı ücretle, Sincanlılarda hayal kırıklığı oluşturdu. Özellere göre uygun olduğu için kamuyu tercih eden Sincanlılar, 2024-2025 döneminde belediye kreşlerine aylık 7 bin TL ödemek zorunda.

Murat Ercan yönetimindeki Sincan Belediyesi’nin 2024-2025 yılı kreş ve gündüz bakımevi ücretleri ile ön kayıt başvuru tarihleri açıklandı.

Küçük çocuğu olup, kreşe göndermek isteyen Sincanlıların merakla beklediği “ücret” belli oldu. Özel kreşlere oranla daha uygun olduğu için belediye kreşlerini tercih eden Sincanlılar için 7 bin TL aylık ücret açıklandı.

Sincan Belediyesi’nin Papatma, Menekşe, Zambak, Leylak ve Lale adlarında 5 adet kreş ve gündüz bakımevi bulunuyor. Belediye, 2024-2025 eğitim öğretim dönemi için kreş ve gündüz bakımevi başvurularının başladığını duyurdu.

BAŞVURULAR BAŞLADI

Açıklamaya göre, Sincan Belediyesi kreş ve gündüz bakımevi ön kayıtları 16 Temmuz ile 20 Temmuz tarihleri arasında alınacak. Başvurular Belediye’nin resmi internet sitesinden yapılabilecek.

ÇEKİLİŞLE BELİRLENECEK

Kesin kayıtların belirlenmesi ise, ilerleyen günlerde Lale Konferans Salonu’nda noter huzurunda yapılacak çekilişle belirlenecek. 5-9 Ağustos tarihleri arasında kesin kayıtların alınmasının ardından, 2 Eylül’de oryantasyon süreci başlatılacak.

kres-gunduz-bakim-evi.jpeg

KİMLER BAŞVURABİLİR

Sincan Belediyesi kreş ve gündüz bakım evlerine ilçe sınırları içerisinde ikamet eden, 39-48 ile 48-60 aylık çocuklar için başvuru yapılabiliyor. Belediye’nin 2024-2025 dönemi için aylık kreş ücreti ise 7 Bin Türk Lirası.

ÇOK YÜKSEK BULUNDU

Sincan Belediyesi’nin kreş ve gündüz bakımevleri için açıkladığı aylık 7 bin TL, Sincanlı ailelerde çok yüksek bulunarak, hayal kırıklığı oluşturdu.

Kaynak:www.haberilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.