Pursaklar'daki yüzme havuzlarında üyelik sistemine geçiliyor

Pursaklar'daki yüzme havuzlarında üyelik sistemine geçiliyor
Pursaklar Belediyesi'nin kapalı yüzme havuzunda 1 Ekim itibarıyla günlük giriş yerine aylık üyelik sistemine geçilecek.

Pursaklar Belediyesi'ne ait kapalı yüzme havuzunda 1 Ekim'den itibaren giriş sistemi değişiyor. Günlük kullanım, yerine aylık üyelik sistemi getiriliyor. Önceki sistemde günlük giriş ile havuza giriş yapabilen vatandaşlar 1 Ekim’den itibaren üyelik sistemine göre giriş yapabilecek. Bununla birlikte yeni seans programı da 9 Eylül tarihinde uygulamaya geçecek. Bu programa göre, salı ve perşembe günleri kadınlar, çarşamba ve cuma günleri ise erkekler havuzu kullanabilecek. Cumartesi günleri kadınlara, pazar günleri ise erkeklere yüzme kursları düzenlenecek. Sabah 08:30’da başlayacak ve gün içinde beş seans yapılacak havuzun aylık üyelik ücreti ise henüz açıklanmadı.

1-001.jpg

GİRİŞ SİSTEMİ DEĞİŞİYOR

Pursaklar Belediyesi'ne ait kapalı yüzme havuzunda 1 Ekim itibarıyla giriş sistemi tamamen değişiyor. Günlük kullanım sistemine son verilerek, aylık üyelik modeline geçileceği belediyenin internet sitesinden duyuruldu. Bu yeni düzenleme ile havuza girişler yalnızca üyelik sistemi ile yapılabilecek. Belediyeden yapılan açıklamada, bu değişikliğin daha düzenli bir kullanım sağlamayı hedeflediği belirtiliyor. Belediye tarafından, üyelik sistemiyle ilgili ayrıntılı bilgi almak isteyen vatandaşların havuz yönetimi ile irtibata geçmeleri gerektiği ifade edildi.

2-001.jpg

PAZARTESİ KAPALI

Pursaklar Belediyesi'nin kapalı yüzme havuzunda 9 Eylül'den itibaren uygulanacak yeni seans programında, kadınlar ve erkekler için farklı günler belirlendi. Salı ve perşembe günleri kadınlara, çarşamba ve cuma günleri ise erkeklere ayrıldı. Cumartesi günü kadın yüzme kursları, pazar günü ise erkek yüzme kursları düzenlenecek. Pazartesi günü temizlik günü olarak belirlendiği için havuzdan yararlanılamayacak. Bu şekilde planlanan programla hem hijyen hem de kullanıcılar arasında daha adil bir dağılım sağlanması hedefleniyor.

4-001.jpg

GÜNDE 5 SEANS DÜZENLENECEK

Seanslar sabah 08:30'da başlıyor ve her biri yaklaşık iki buçuk saat sürüyor. Gün boyunca beş seans düzenleniyor ve son seans akşam 20:00'de sona eriyor. Kadın ve erkek seanslarının yanı sıra, hafta sonları yüzme kursları da düzenleniyor. Cumartesi sabahı kadınlar, pazar sabahı ise erkekler için kurslar bulunuyor. Yüzme kurslarına katılmak veya havuz programı hakkında daha fazla bilgi edinmek isteyenlerin belediyeye ait telefon numarasından bilgi alabilecekleri belirtiliyor.

Kaynak:haberilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.