Pursaklar'da yaz dolu dolu geçiyor: Gençler spora doydu

Pursaklar'da yaz dolu dolu geçiyor: Gençler spora doydu
Pursaklar Belediyesi, yaz aylarında çocuklara dolu dolu bir tatil dönemi sunmak amacıyla, birçok alanda etkinlikler ve kurslar düzenlemeye devam ediyor.

Pursaklar Belediyesi, yaz aylarında ilçedeki çocuklara dolu dolu bir tatil dönemi sunmak amacıyla, birçok alanda etkinlikler ve kurslar düzenlemeye devam ediyor. Belediye tarafından büyük bir özenle hazırlanan etkinlikler ve kurslar, çocukların hem eğlenceli hem de eğitici bir tatil geçirmelerini sağlıyor. Sporun önemine dikkat çekmek istediklerini söyleyen Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, “Çocuklarımız için gönüllerince eğlenebildikleri ve öğrenebildikleri bir yaz tatili geçirebilmeleri için merkezlerimizin kapılarını sonuna kadar açtık” dedi.

1-004.jpg

UZMAN ANTRENÖRLER EŞLİĞİNDE EĞİTİM

Pursaklar Belediyesi, yaz aylarında çocuklara dolu dolu bir tatil dönemi sunmak amacıyla birçok alanda etkinlikler ve kurslar düzenlemeye devam ediyor. Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin tarafından düzenlenen bu etkinlikler, ilçedeki çocuklardan yoğun ilgi ile karşılanıyor. Pursaklar Belediyesi’ne bağlı merkezlerde, yaz spor okulları kapsamında; voleybol, futbol, yüzme, tenis, basketbol ve masa tenisi gibi birçok popüler branşlarda eğitimler veriliyor. Uzman antrenörler eşliğinde gerçekleştirilen antrenmanlar, katılımcıların fiziksel gelişimlerini desteklemekle kalmıyor, sosyal becerilerini geliştirmelerine de katkı sağlıyor.

3-005.jpg

BÜYÜK RAĞBET GÖRÜYOR

Yüz yüze merkezlerde gerçekleşen etkinliklerin yanı sıra, Pursaklar Belediyesi'nin düzenlediği açık hava spor etkinlikleri de büyük rağbet görüyor. Başta Endemik Vadi olmak üzere, ilçenin doğal güzellikleri eşliğinde gerçekleştirilen sabah sporları, yürüyüşler ve bisiklet turları ilçedeki vatandaşların hem doğa ile iç içe olmasını hem de spor yapma alışkanlığını kazanmasını sağlıyor.

4-004.jpg

YAZ TATİLİ DOLU DOLU GEÇİYOR

Pursaklar Belediyesi, sporun dışında birçok alanda sanat ve kültür etkinlikleri düzenleyerek çocukların ve gençlerin yaz tatilini verimli geçirmelerini imkân sunuyor. Tiyatro, müzik, resim gibi sanatsal kurslar, çocukların hayal güçlerini ve el becerileri geliştirmelerine katkı sağlıyor. Ayrıca, sosyal etkinlikler ve düzenlenen geziler ile çocuklar, yeni yerler keşfetme imkânı bulurken, farklı kültürlerle de tanışma fırsatı yakalıyor. İlçedeki çocukların keyifli vakit geçireceği kur ve etkinliklerin tamamı belediye tarafından ücretsiz olarak veriliyor.

“MERKEZLERİMİZİN KAPILARINI SONUNA KADAR AÇTIK”

Bu tür etkinliklerin ve kursların çocukların geleceği için önemli bir yatırım olduğunu söyleyen Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, “Çocuklarımız için gönüllerince eğlenebildikleri ve öğrenebildikleri bir yaz tatili geçirebilmeleri için merkezlerimizin kapılarını sonuna kadar açtık. Bir yandan eğlenen bir yandan da öğrenen çocuklarımızın mutlulukları gözlerinden okunuyor. Sporun önemine dikkat çekmek istiyoruz. Bu etkinlikler sayesinde Pursaklar'ı sporla dolu bir ilçe haline getiriyoruz” ifadelerini kullandı.

Kaynak:haberilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.