Polatlı Belediyesi’nin yaz kursları için son gün 28 Haziran

Polatlı Belediyesi’nin yaz kursları için son gün 28 Haziran
Polatlı Belediyesi, yaz tatilini verimli geçirmek isteyenler için, tiyatrodan halk oyunlarına, gitardan bağlamaya kadar birçok alanda Kültür-Sanat kursları açıyor. Ücretsiz olarak verilecek kurslar için 28 Haziran'a kadar kayıt yaptırılabiliyor.

Mürsel Yıldızkaya yönetimindeki Polatlı Belediyesi, yaz tatilini verimli geçirmek isteyenler için, Kültür-Sanat kursları açıyor. Halk oyunları, gitar, resim, bağlama, satranç, tiyatro ve drama gibi çeşitli alanlarda verilecek kurslar sayesinde ilçe halkı dolu dolu vakit geçirecek. Polatlı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde her yıl açılan kurslar bu yıl da renkli görüntülere ev sahipliği yapacak. Ücretsiz olarak gerçekleşecek kurslar için 28 Haziran'a kadar kayıt devam edecek.

TAMAMI ÜCRETSİZ

Yaz aylarında ilçe halkının hem dolu dolu vakit geçirmeleri hem de yeni alanlarda kendilerini geliştirmeleri için Polatlı Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da Kültür-Sanat kurslarını açmak için hazırlanıyor. Her yıl Polatlılar tarafından büyük bir ilgiyle karşılanan kurslar, tamamen ücretsiz bir şekilde verilecek. Yaz tatili boyunca devam edecek olan kurslar, ilçedeki sosyal yaşamı canlandırmayı ve kültürel gelişimi desteklemeyi amaçlıyor.

YAŞ GRUPLARI ESAS ALINACAK

Polatlı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen kurslar, vatandaşlara geniş bir alan yelpaze sunuyor. Bağlama, gitar, resim, satranç, halk oyunları, tiyatro ve drama gibi farklı branşlarda eğitime açılan kurslar, belli yaş aralığı esasına uygun olarak kayıtlar gerçekleştiriliyor. resim, satranç ve drama kurslarında 2017 ve öncesi, halk oyunları kursunda 2014 ve öncesi, gitar kursunda 2013 ve öncesi, bağlama kursunda 2012 ve öncesi, tiyatro kursunda 2010 ve öncesi yaş grupları esas alınarak kayıtlar gerçekleştirilecek.

k.jpg

BAŞVURU İÇİN SON GÜN 28 HAZİRAN

Yaz boyunca devam edecek, hem eğleneceğiniz hem de öğreneceğiniz kurslara katılım sağlamak isteyen vatandaşlar, Polatlı Belediyesi Gençlik Merkezi'nin 3’üncü katına giderek, kursların içeriği hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirler. Aynı zamanda kurslara başvurmak isteyenler ise, 28 Haziran tarihine kadar kayıt işlemlerini tamamlayabilirler. Bunun yanı sıra 0553 955 48 78 iletişim numarasını arayarak da kurslar hakkında bilgi alabilirsiniz.


Kaynak:www.haberilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.