Mansur Yavaş’tan büyük vefa: Mesut Hastürk’ün adı parka veriliyor

Mansur Yavaş’tan büyük vefa: Mesut Hastürk’ün adı parka veriliyor
Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Ankara Büyükşehir Belediyesi Mali Hizmetler Daire Başkanı Mesut Hastürk’ün ismi, Balgat’ta isimsiz bir parka verilecek. Karar, Mansur Yavaş yönetimindeki ABB Meclisi’nde 110 üyenin oybirliği ile kabul edildi.

Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Ankara Büyükşehir Belediyesi Mali Hizmetler Daire Başkanı Mesut Hastürk’ün ismi, Balgat Mevlana Bulvarı sınırlarında bulunan isimsiz bir parka verilecek. Karar, Mansur Yavaş yönetimindeki ABB Meclisi’nde 110 üyenin oybirliği ile kabul edildi.

Bir süredir sağlık sorunları ile mücadele eden Hastürk’ün vefatı başta ailesi olmak üzere Büyükşehir Belediyesi çalışanları arasında büyük üzüntüye neden olmuştu.

YAVAŞ ÜZÜNTÜSÜNÜ BELİRTMİŞTİ

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Bir süredir sağlık sorunları yaşayan ABB Mali Hizmetler Daire Başkanımız, kıymetli mesai arkadaşım Mesut Hastürk’ün vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendim. Merhuma Allah’tan rahmet; ailesine, sevenlerine ve tüm ABB camiamıza başsağlığı diliyorum" ifadelerini kullanmıştı.

AK PARTİ VE MHP GRUBUNDAN VEFA

Hastürk, ABB’nin Meclis toplantılarında da unutulmadı. Merhumun isminin Balgat’taki bir parka verileceği kararın oylanmasının ardından grup başkanvekilleri söz aldı. AK Parti Grup Başkanvekili Nihat Yalçın, “Hastürk ile denetim komisyonu başkanlığı yaptığım süreçte ve ondan önce başkanvekilliği yaptığım dönem beraber çalışmıştık. İyi bir bürokratımızdı. Allah rahmet eylesin. Ailesine ve Ankara Büyükşehir Belediyesi camiasına başsağlığı dileklerimizi ifade etmek istiyorum” dedi.

MHP Grup Başkanvekili Yunus Emre Yıldırım da “Hastürk’e Allah’tan rahmet, sevenlerine ve ailesine başsağlığı diliyoruz” ifadelerini kullandı.

CHP’DEN TEŞEKKÜR

CHP Grup Başkanvekili Yaşar Neslihanoğlu ise AK Parti ve MHP grubuna teşekkür etti. Neslihanoğlu, “Belediyemize hizmet etmiş, Mali Hizmetler Daire Başkanlığı yapmış, rahmetli Mesut Bey’in adının bir parka verilmesinde oybirliği ile karar çıkmasından dolayı öncelikle MHP ve AK Parti grubuna teşekkürlerimi bildiriyorum. Belediyemizde çalışan başarılı bürokratların önünde gelen bir kardeşimizdi. Çocuklarına ve ailesine başsağlığı diliyorum. Allah rahmet eylesin” diye konuştu.


Kaynak:www.haberilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.