Mamak'a Çin Seddi kuruluyor: Boydan boya kapatılacak

Mamak'a Çin Seddi kuruluyor: Boydan boya kapatılacak
Mamak Belediyesi, 100. Yıl Millet Bahçesi’nin çevresinin bin 450 metre uzunluğunda istinat duvarı ile örüleceğini duyurdu. Çalışmalarla personel ve ziyaretçilerin güvenliği sağlanacak.

Mamak Belediyesi 100. Yıl Cumhuriyet Millet Bahçesi’nde geniş çaplı yenileme çalışmaları başlattı. İlçenin sosyo-kültürel hayatına renk katan Millet Bahçesi, hem vatandaşların güvenliğini artırmak hem de yaşam kalitesini yükseltmek amacıyla baştan sona yenileniyor.

Belediye, Millet Bahçesi’nin çevresini bin 450 metre uzunluğunda istinat duvarı ile örerek hem çalışanların hem de ziyaretçilerin güvenliğini sağlamayı hedefliyor. Çevre düzenleme ve rekreasyon çalışmalarına hızla devam eden Mamak Belediyesi, Millet Bahçesi’ne yeni bir çehre kazandırıyor. Giriş kapısının yenilenmesi ve çevre düzenlemesi tamamlandıktan sonra çimlendirme ve peyzaj çalışmaları da Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilecek.

3-003.jpg

KAHVECİ YENİDEN AÇILDI

Mamak Belediyesi, Millet Bahçesi’ni yalnızca bir dinlenme alanı olarak değil, aynı zamanda bir yaşam merkezi olarak konumlandırıyor. Bahçede motosiklet kullanıcılarına özel bir otopark alanı da inşa ediliyor.

Belediye 100. Yıl Cumhuriyet Millet Bahçesi içerisinde vatandaşların buluşma noktası olacak 100. Yıl Kahvecisi’ni yenilenen konseptiyle yeniden hizmete açtı. Başkan Veli Gündüz Şahin, kahvecinin açılışını düzenlenen Açık Hava Sinema Etkinliği ile gerçekleştirdi.

Kaynak:haberilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.