Mamak Belediyesi Meclis Üyeleri kahvaltıda biraraya geldi

Mamak Belediyesi Meclis Üyeleri kahvaltıda biraraya geldi
Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, Başkan Yardımcısı olarak atadığı hemşerisi Sibel Emre ve Belediye Meclis üyeleriyle Üreğil Kır Bahçesi’nde kahvaltıda biraraya geldi.

Mamak Belediyesi Başkan Yardımcılığı görevine atanan Sibel Emre, ilk iş olarak Başkan ve Meclis üyeleriyle kahvaltıda biraraya geldi.

Üreğil Kır Bahçesi’nde gerçekleşen kahvaltıya Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, Belediye Başkan Yardımcısı Sibel Emre ve Belediye Meclis Üyeleri katıldı.

“FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNDUK”

Kahvaltıda, Mamak’a yapacakları çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunulduğu belirtildi.

mamak-kahvalti-kir-bahcesi.jpg

Veli Gündüz Şahin, x hesabından yaptığı açıklamada “Bu sabah İlçemizin ilk kadın Başkan Yardımcısı Sibel Emre ve Belediye Meclis Üyelerimizle birlikte Üreğil Kır Bahçesi'nde kahvaltı sofrasında bir araya geldik. İlçemiz için yapacağımız çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunduk” dedi.

SİBEL EMRE KİMDİR?

Bu arada, Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin’in, başkan yardımcısı olarak Sibel Emre’yi ataması kadın olmasının dışında hemşerisi olmasıyla da dikkat çekti.

sibel-emre.jpg

HEMŞERİSİ ÇIKTI

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin’in, Başkan Yardımcısı atadığı Sibel Emre merak konusu olmuş, Sibel Emre kimdir, nereli, eşi kim sorularının cevapları aranmaya başlamıştı. Edinilen bilgilere göre, Sibel Emre, Veli Gündüz Şahin’in hemşerisi. O da Şahin gibi Çorum’lu. Sibel Emre, Haydar Emre ile evli. Sibel Emre ayrıca, Çorum Hitit Köy Dernekleri Federasyonu’nun yöneticilerinden.

İlgili Haberler

Kaynak:www.haberilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.