Köpeğini makam koltuğuna oturtan Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli tepki çekti

Köpeğini makam koltuğuna oturtan Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli tepki çekti
Resmi makamında misafirlerini köpeğine ağırlatan Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, bu hareketiyle büyük tepki topladı. En başta pekçok İzmir’liden “Böyle bir vizyon ne görüldü, ne duyuldu” yorumları geldi.

Sahiplenilmeyen başıboş köpeklerin uyutulmasını içeren kanun taslağıyla ilgili tartışmalar sürüyor. Sözde hayvanseverlerin şiddetle karşı çıktığı düzenlemeyi, kimi CHP’liler de tuhaf eylemleriyle eleştiriyor. Bunlardan biri de Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli oldu.

MİSAFİRLERİNİ KÖPEĞİNE AĞIRLATTI

İzmir Çeşme Belediye Başkanı CHP’li Lal Denizli, AK Parti tarafından TBMM’ye sunulan ve sahiplenilmeyen başıboş köpeklerin uyutulmasını da içeren yasal düzenlemeyi protesto etme adına makam koltuğuna köpeğini oturttu. Lal Denizli, misafirlerini köpeğine ağırlattı ve “Onunla birlikte hemşerilerimizi ağırlamak büyük bir mutluluk oldu” diye yazdı.

lal-denizli.jpg

"ÇOCUKLARIMDAN BİRİ"

Denizli’nin makam koltuğuna oturttuğu Moro adlı köpeği için “çocuklarımdan biri” demesi de dikkatlerden kaçmadı.

Lal Denizli, köpeğini makam koltuğuna oturtmasıyla ilgili x hesabından paylaşım yaparak “Bugün belediyede misafirlerimizi çocuklarımdan biri olan Moro ile birlikte ağırladık. Misafirlerimizle keyifli ve verimli bir gün geçirdik. Köpeğimle birlikte olmak işimizi daha da neşeli hale getirdi. Onunla birlikte hemşerilerimizi ağırlamak büyük bir mutluluk oldu!” dedi.

“KÖPEK SİZDEN DEĞERLİ MESAJI VERİYOR”

Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli’nin bu hareketi tepki çekti. Sosyal medyada kimi kullanıcılar “Hemşerilerine, köpek sizden değerli mesajı vermiş. Gelenlerden köpeğe selam vermelerini de istemiştir. Keşke videosu olsaydı...” yorumunda bulundu.

lal-denizli-kopek-2.jpg

“SABAHA KADAR UYUMAKTA ZORLANAN BİZİZ”

Lal Denizli’nin paylaşımının altına bir İzmirli de şöyle yazdı: “Barınak yaptınız de hayır diyen olmadı popülerliğe ne gerek. Alın bakın hatta izmiedeki köpekleri de alın oraya bakın sabaha kadar uyumakta zorlanan biziz”.

  • Böyle bir vizyon ne görüldü, ne duyuldu
  • Bu yaptığınız suçtur. Ülkede önemli yetki verilmiş hiçbir yönetici o kıymetli makama bir köpeği oturtamaz. Köpeğe çocuğum deyip halka ve diğer kadınlara kötü örnek olamaz. Köpeği önemli bir makam koltuğuna oturtup halkı aşağılayamaz.
  • Lâl hanım bi kaç sorum olacak size, müsaadenizle. Çocuğunuz moro sokak köpeği mi, cins köpek mi? Bir belediye başkanı olarak devletin (aciz ve insafsız)çözümüne karşı sizin çözüm önerileriniz nedir? Bu önerilere istinaden görevde olduğunuz sürece sokak köpekleri için ne yaptınız?
  • Seçmene yapılabilecek en büyük hakaret. Ha ben oturmuşum ha o diyorsanız o daha vahim.
  • Oy kimden alıp kime hizmet ediyorsunuz!
  • çok liyakatsiz ve gayriciddi bir tablo.nereye selam gönderiyorsunız adres belli.anlıyoruz,halkın sorunları pek umrunuda değil mama.lobisi ve hayhuycu derneklere sempatik göründünüz.ancak millete bir faydanız olamayacal belli,yazık.
  • Mustafa Kemal ÇİÇEK: Halkın iradesi ile namusuna teslim edilen makamı, köpeğe teslim edecek kadar da basiretsiz ve zavallılar!

Kaynak:www.haberilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.