Keçiören Belediyesi duyurdu: Hizmete kapatıldı

Keçiören Belediyesi duyurdu: Hizmete kapatıldı
Keçiören Belediyesi, Estergon Restoran’ın hem bayram tatili hem de tadilat çalışmaları nedeniyle hizmete kapatıldığını açıkladı.

Ankara'nın Keçiören ilçesindeki Estergon Kalesi'nde bulunan restoranla ilgili Keçiören Belediyesi’nden önemli bir açıklama geldi.

Belediye, Kurban Bayramı tatili nedeniyle 15 Haziran – 23 Haziran tarihleri arasında restoranın hizmet vermeyeceğini duyurdu.

estergon-kalesi.jpg

TADİLAT BAŞLIYOR

Bayram tatilinin ardından ise bakım, onarım ve tadilat çalışmalarının başlayacağını belirten Keçiören Belediyesi, Estergon Restoran’ın 24 Haziran itibariyle kapalı olacağını açıkladı.

Belediyenin sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda “Estergon Restoran 15-23 Haziran 2024 tarihleri arasında Bayram tatili sebebiyle hizmet veremeyecektir. Restoranımız 24 Haziran 2024 Pazartesi günü itibariyle bakım, onarım ve tadilat çalışmaları nedeniyle hizmete kapatılacaktır” ifadeleri kullanıldı.

estergon-duyuru.jpg

Keçiören Belediyesi, restoranın ne zaman açılacağını ise açıklamadı. Restoranın açılış tarihinin ilerleyen günlerde duyurulması bekleniyor.

Kaynak:www.haberilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.