Hemşerilerinden Coşkun Turan’a hayırlı olsun ziyareti

Hemşerilerinden Coşkun Turan’a hayırlı olsun ziyareti
Kırşehirliler, Ankara Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı’nda göreve başlayan hemşerileri Mimar Coşkun Torun’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ankara’daki Kırşehirliler dernekleri, Ankara Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı’nda göreve başlayan hemşerileri CHP Çankaya ve Büyükşehir Meclis Üyesi Mimar Coşkun Torun’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Coşkun Torun'u ziyarete Çankaya Kırşehirliler Derneği Başkanı Teoman Kızılırmak ve Yenimahalle Kent Konseyi Başkanı Cemalettin Gürler de katıldı. Ankara için yapılacak projelerin konuşulduğu ziyarette birlik ve beraberlik mesajları verildi. Cemalettin Gürler, “Hemşehrimize yeni görevinde başarılar diliyoruz. Biz bu süreçte kendisinin sonuna kadar yanındayız. Ankara’ya hep birlikte hizmet ederek daha iyi yerlere gelmesini sağlayacağız” dedi.

BİRLİK MESAJI VERİLDİ

Yenimahalle Kent Konseyi Başkanı Cemalettin Gürler, “Hemşerimize yeni görevinde başarılar diliyoruz. Biz bu süreçte kendisinin sonuna kadar yanındayız. Ankara’ya hep birlikte hizmet ederek daha iyi yerlere gelmesini sağlayacağız. Bunu yapmanın en güzel yolu da birlik ve beraberlik içinde olmaktır. Bizler birlik ve beraberlik içinde çalışarak Ankara’mızı çok daha iyi yerlere taşıyacağız” şeklinde konuştu.

“VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Coşkun Torun ise “Vatandaşlarımıza en güzel hizmetleri yapmak için var gücümüzle çalışacağız. Tüm vatandaşlarımıza da kapımız sonuna kadar açık. Şeffaf bir yönetim ile birlikte Ankara’nın gelişimi ve dünya başkentleri arasında daha da yükselmesi için elimizden gelenin fazlasını yapacağız. Bu konuda hemşerilerimizin desteği bizlere motivasyon ve güç vererek çalışma azmimizi daha da yukarı çekecek” dedi.

Kaynak:www.haberilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.