Hacı Bayram ve Hergelen’de kentsel dönüşüm başlıyor

Hacı Bayram ve Hergelen’de kentsel dönüşüm başlıyor
Altındağ Belediyesi, riskli alan olarak ilan edilen Hacı Bayram mahallesi ile Hergelen Meydanı’nda kentsel dönüşüm için düğmeye bastı.

Veysel Tiryaki yönetimindeki Altındağ Belediyesi, riskli alan olarak ilan edilen Hacı Bayram mahallesi ile Hergelen Meydanı’nda kentsel dönüşüm için düğmeye bastı.

BAKANLIK YETKİLİLERİ İLE GÖRÜŞÜLDÜ

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’ndan bir grup teknik ekiple biraraya gelerek, Hacı Bayram mahallesi ile Hergelen Meydanı’nda yapılacak kentsel tasarım ve dönüşüm projesi hakkında fikir alış verişinde bulundu.

Veysel Tiryaki, konuyla ilgili "En kısa sürede Altındağımızda kentsel tasarım ve dönüşüm projeleri başlayacak ve hız kesmeden devam edecek" mesajını verdi.

Altındağ Belediyesi’nin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda da kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili “Altındağ Belediye Başkanımız Dr. Veysel Tiryaki, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığımızdan gelen teknik ekip ile bir araya geldi. Hacı Bayram Mahallesi, Hergelen Meydanında yapılacak olan kentsel tasarım ve dönüşüm projesi hakkında görüş alışverişinde bulunan Başkan Tiryaki, ‘En kısa sürede Altındağımızda kentsel tasarım ve dönüşüm projeleri başlayacak ve hız kesmeden devam edecek’ dedi” denildi.

“GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİNDE BULUNDUK”

Konu hakkında Veysel Tiryaki ayrıca “Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığından gelen teknik ekip ile birlikte, riskli alan olarak ilan edilen Hacı Bayram Mah. Hergelen Meydanında yapılacak olan kentsel tasarım ve dönüşüm projesi hakkında görüş alışverişinde bulunduk” dedi.

Kaynak:www.haberilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.