Etimesgutlu vatandaştan Beşikçioğlu'na: Türk Bayrağı bize gurur veriyor, yeniden asın

Etimesgutlu vatandaştan Beşikçioğlu'na: Türk Bayrağı bize gurur veriyor, yeniden asın
15 Temmuz'da anma etkinliği yapmama kararı tepki toplayan Etimesgut Belediyesi, şimdi de "16 Türk devletinin bayrağını kaldırdığı" iddiasıyla gündemde. İlçe halkı bayraklardan gurur duyduklarını söyleyerek, Beşikçioğlu'na kararından dönme çağrısı yapıyor.

Erdal Beşikçioğlu yönetimindeki Etimesgut Belediyesi, tartışmalı kararları ile gündeme gelmeye devam ediyor. Tasarruf Tedbirleri'ni gerekçe göstererek, 15 Temmuz'da anma etkinliği yapmama kararı alması tepki çeken Etimesgut Belediyesi'nin, şimdi de "16 Türk devletinin bayrağını kaldırdığı" ileri sürüldü.

3-003.jpg

YENİLEME ÇALIŞMASI BAŞLATILDI

İddianın temelini, belediye binasının hemen karşısındaki meydanda başlatılan yenileme çalışmasının oluşturduğu öğrenildi.

2.jpg

YERLERİNDEN SÖKÜLDÜ

Edinilen bilgilere göre, içinde 16 Türk devletinin bayrakları ile havuz ve banklar olan meydan belediye tarafından yenileniyor. Bu kapsamda söz konusu bayraklar ile havuz ve banklar yerlerinden söküldü. Meydanda düzleme ve moloz kaldırma işlemi devam ediyor.

NASIL OLACAĞI MERAK EDİLİYOR

Yıkılan meydanın yerine ne yapılacağı, özellikle 16 Türk Devletine ait bayrakların tekrar oraya asılıp asılmayacağı merak ediliyor.

Meydandaki bayrakların milletimiz için önemli bir anlam ifade ettiği, bankların ise belediyeye gelen vatandaşlar için bekleme yeri işlevi gördüğünü söyleyen Etimesgutlular "Buraya her ne yapılacaksa bayraklar ile bankların korunması önemli" diyor.

Kaynak:haberilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.