Etimesgut Belediyesi’nde şok istifa

Etimesgut Belediyesi’nde şok istifa
Etimesgut Belediyesi’nde beklenmedik bir istifa yaşandı. Metin Akyüz Belediye Başkan Yardımcılığından istifa etti. Etimesgutspor Başkanı da olan Akyüz, seçim öncesi CHP’nin Etimesgut adaylığı için çabalamış, partisi Erdal Beşikçioğlu’nda karar kılmıştı.

Etimesgut Belediyesi’nde beklenmedik bir istifa yaşandı. Belediye Başkan Yardımcısı Metin Akyüz görevinden istifa etti. Etimesgutspor Başkanı da olan Akyüz, 31 Mart seçim sürecinde CHP’nin Etimesgut adaylığı için çabalamış, partisi Erdal Beşikçioğlu’nda karar kılmıştı.

Ankaragücü Başkanlığı yapmış bir isim olan ve halen Etimesgut Belediyespor Başkanlığı görevini de yürüten Metin Akyüz’ün adı kısa süre önce TFF Başkan adaylığıyla gündeme gelmişti.

X hesabından yaptığı açıklama ile Etimesgut Belediye Başkan Yardımcılığı görevinden istifa ettiğini duyuran Metin Akyüz, sebebini ise “iş yoğunluğu” olarak ifade etti.

MECLİS ÜYELİĞİNE DEVAM

Metin Akyüz paylaşımında “Etimesgut Belediye Başkan Yardımcılığı görevimden işlerimin yoğunluğundan dolayı istifa etmiş bulunmaktayım. Mesai arkadaşlarıma ve Başkanımız Erdal Beşikçioğlu'na teşekkür ediyorum. Meclis Üyesi ve bulunduğum komisyonlardaki görevlerimle Etimesgut’a hizmete devam edeceğim” dedi.

TFF BAŞKANLIĞINA ADAYLIĞINI AÇIKLAMIŞTI

Metin Akyüz, geçtiğimiz haftalarda yapılan TFF Başkanlık Seçimi öncesinde yaptığı bir açıklamada “TFF, Ankara’yı yok sayıyor. Buradaki yapılanma yanlış. Futbolda değişime önce TFF’den başlamak lazım. Futbola CHP’nin de bir aday çıkarması lazım. Bu olursa eğer ben de TFF Başkan adayıyım” demişti.

ETİMESGUT’A DA ADAYDI

Metin Akyüz, 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi CHP’nin Etimesgut adayı olmak istemiş, aday adaylığı için resmen başvuru yapmıştı. Ancak CHP Yönetimi, Etimesgut’ta Erdal Beşikçioğlu’nu aday göstermiş ve bu isim seçimi kazanmıştı.


Kaynak:www.haberilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.