Erdal Beşikçioğlu dediğini yaptı: Köpekleri işe aldı

Erdal Beşikçioğlu dediğini yaptı: Köpekleri işe aldı
Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu sözünü tuttu, 5 başıboş köpek Belediye'de göreve başladı. Eğitim verilen bazı köpeklerin park ve bahçelerde görev yapmaları için hazırlık yapıldığı öğrenildi.

Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, başıboş köpekleri Belediye'de işe alacağına dair verdiği sözü tuttu. Hayvanları koruma kanunundaki son değişikliklerin ardından, hayvanların eğitim alıp iş başı yapacağı projede beş başıboş köpek Belediye bünyesinde görevlendirildi. Başkan Beşikçioğlu, "Bu dostlarımızın yeni görevlerinde başarılı olmaları için onları yalnız bırakmıyor, eğitim veriyor ve sevgiyle sahiplenilmelerini sağlıyoruz" dedi.

Projede yer alan hayvanlardan birine Alex, diğerine Tom adı verildi. Alex'i barınakta ziyaret eden Beşikçioğlu, "Onların mutluluğuna şahit olmak bizim için büyük bir onur. Park ve bahçelerde görev yapmaları için de çalışmalarımız devam ediyor" şeklinde konuştu.

1-007.jpg

SOKAĞA SALDIRMIŞTI

Başkan Beşikçioğlu, geçtiğimiz ağustos ayında Yapracık Mahallesi'nde bir çocuğu ısıran köpeği tekrar sokağa saldırarak büyük tepki çekmişti.

Beşikçioğlu, "Yeşil küpeli bir köpeğin Y.K. adlı bir çocuğu ısırmasının ardından gerekli adımları attık. Bu köpeğin yeşil küpesi, Sincan Belediyesi'ne kayıtlı bir sokak hayvanı olduğunu göstermektedir. Gerekli sağlık kontrolleri Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne ait Geçici Hayvan Bakım Evi'nde gerçekleştirildi. Bir can dostumuz sahiplendirildi, diğeri ise 10 günlük gözetim süresinin ardından alındığı yere geri bırakılacak" demişti.

Kaynak:haberilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.