CHP’li kadın belediye başkanından kadınlara utandıran destek: Hem de bilbordlardan duyurdu

CHP’li kadın belediye başkanından kadınlara utandıran destek: Hem de bilbordlardan duyurdu
CHP’li Ayşe Ünlüce yönetimindeki Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, kadınlar için öyle bir “destek” açıkladı ki, duyanın, görenin yüzü kızardı. Belediye, utandıran desteğini üstüne bir de bilbordlardan ilan ederek, edep yahu dedirtti.

CHP’li Ayşe Ünlüce yönetimindeki Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, kadınlar için öyle bir “destek” açıkladı ki, duyanın, görenin yüzü kızardı. Belediye, utandıran desteğini üstüne bir de şehrin en işlek noktalarındaki bilbordlardan ilan ederek, edep yahu dedirtti.

BÖYLE DUYURDU

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, şehirdeki kadınlara ped desteğinde bulunma kararı aldı. CHP’li Ayşe Ünlüce yönetimindeki EBB, kadınlara ped desteği kararını şehrin en işlek noktalarındaki bilbordlar aracılığıyla duyurdu. Afişlerde “Aylık döngünüze 1 paket hijyenik ped desteği bizden!” ifadelerine yer verildi.

eskisehir-kadin-pedi-destegi.jpg

BÜYÜK EDEPSİZLİK

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin kadınlara ped desteği afişleri utandırdı. Sağduyu sahibi vatandaşlardan “İlle böyle bir destekte bulunacaksanız, bunu sessiz sedasız da yapabilirsiniz. Bu şekilde bunu çoluk çocuk, genç yaşlı, kadın erkek herkesin gözünün önüne koymak, afişe etmek büyük edepsizlik” eleştirileri geldi.

abdullah-yesilkaya.jpg

EDEP YAHU

Eskişehir’in yerel gazetecilerinden Abdullah Yeşilkaya, Büyükşehir’in kadınlara ped desteği afişlerine sert tepki gösterdi. Abdullah Yeşilkaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, afişe işaret çekerek “Arsız Büyükşehir. Pes vallahi.. Edep yahu” dedi.

Kaynak:www.haberilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum