Çankaya Belediyesi’nden sahte bağış uyarısı: “Lütfen dikkat”

Çankaya Belediyesi’nden sahte bağış uyarısı: “Lütfen dikkat”
Bazı kişi ve kurumların Çankaya Belediyesi başkan yardımcıları adına bağış istediği iddialarına Çankaya Belediyesi’nden dikkat çekici bir uyarı geldi. Belediye, vatandaşları resmi kaynaklarından yayınladığı mesajla “Lütfen dikkat” diyerek uyardı.

Dolandırıcılara karşı hem güvenlik güçlerinden hem de belediyelerden vatandaşlara uyarı gelmeye devam ediyor. Son dönemde artan “Bağış” adı altındaki dolandırıcılıklara karşı Çankaya Belediyesi'nden vatandaşlara uyarı geldi.

DOLANDIRICILARA DİKKAT

Çankaya Belediyesi, resmi sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşım ile Ankaralı ve Çankayalı vatandaşları bu dolandırıcılara karşı uyardı. Son zamanlarda çıkan ve giderek artan belediye başkan yardımcıları adına bazı kişi ve kurumların bağış toplaması birçok kişiyi mağdur ediyor.

cankaya-bagis-uyarisi.jpg

Çankaya Belediyesi de vatandaşların mağduriyet yaşamaması için bu duruma karşı dikkatli olmalarını istedi. Belediye, “Son günlerde kötü niyetli kişilerin başkan yardımcılarımız adına bağış talep ettikleri belirlenmiştir” sözüyle başladığı mesajda Çankayalılara “Lütfen dikkat” dedi.

Çankaya Belediyesi’nin ‘önemli duyuru’ diye yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

“Belediyemize ulaşan ihbarlara göre; son günlerde bazı kötü niyetli kişilerin, vatandaşlarımızı arayarak başkan yardımcılarımız adına bağış talep ettikleri belirlenmiştir. Başkan yardımcılarımızın böyle bir uygulaması söz konusu değildir. Bu kişilere itibar edilmemesini önemle rica ederiz.”

Kaynak:www.haberilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.