Çankaya Belediyesi’nden halka 22 soru

Çankaya Belediyesi’nden halka 22 soru
Çankaya Belediyesi, vatandaşın görüş ve önerileriyle belediye çalışmalarına katılımı için anket çalışması başlattı. Anketle halkın ihtiyaç ve beklentilerinin belirlenmesi ve belediye hizmetlerinin bu doğrultuda şekillendirilmesi amaçlanıyor.

CHP’li Hüseyin Can Güner yönetimindeki Çankaya Belediyesi, stratejik plan çalışması kapsamında önümüzdeki 5 yıllık belediye faaliyetlerine vatandaşların katılımını sağlamak amacıyla dikkat çeken bir anket çalışması başlattı.

Anketle halkın ihtiyaç ve beklentilerinin belirlenmesi ve belediye hizmetlerinin bu doğrultuda şekillendirilmesi hedefleniyor. 23 soruluk bir anket ile ilçe sakinlerinin proje önerileri ve memnuniyet düzeyleri değerlendiriliyor.

Belediyenin internet sitesinden erişilebilen ankete katılan vatandaşlar; belediye hizmetleri, kentsel gelişim, çevre düzenlemeleri ve sosyal projeler hakkında görüşlerini iletebiliyor.

YOL HARİTASI BELİRLENECEK

Çankaya’nın önümüzdeki 5 yılını kapsayan stratejik planını hazırlayan belediye yetkilileri vatandaşların da görüşünü alarak ilçe geleceğini birlikte belirleme kararı aldı.

İlçe sakinlerinin yaşadığı mahallelerden proje önerilerine kadar uzanan kapsamlı sorulardan oluşan ankette, 3 açık uçlu soru 19 şıklı soru ve 1 memnuniyet formu olmak üzere toplam 23 soru bulunuyor. Bu sorulara cevap veren Çankayalılar, belediyenin önümüzdeki dönem için oluşturacağı stratejik plana katkıda bulunuyor.

VATANDAŞLARDAN ÖNERİ ALINIYOR

Anket içinde yer alan sorularla vatandaşlardan proje fikri alan Çankaya Belediyesi, ilçe sakinlerinin memnuniyetlerini de değerlendiriyor.

Belediyenin internet sitesine girerek ankete katılım sağlayabilen vatandaşlar, anket çalışmasına katılarak belediye birimlerinin vermiş olduğu hizmetlerin yeterlilik ve memnuniyet düzeyini değerlendirebiliyor. Bununla birlikte ilçe halkı belediye başkanına ve birimlerine çeşitli proje önerisinde de bulunabiliyor. Vatandaşların belediye hizmetleri, kentsel gelişim, çevre düzenlemeleri ve sosyal projeler gibi çeşitli konulardaki görüş ve önerilerini toplamak amacıyla hazırlanan anketle birlikte Çankaya Belediyesi, hazırlayacağı stratejik plana ilçe halkının da katkıda bulunmasını hedefliyor.

X HESABINDAN DUYURDU

Çankaya’nın 5 yıllık stratejik planında ilçe sakinlerinin de rol almasını isteyen belediye yetkilileri duyuruyu X hesabından şu şekilde yaptı: “Çankaya’nın geleceğini birlikte planlayalım! Stratejik Plan anketimize katılarak görüş ve önerilerinizi bizimle paylaşabilirsiniz.”


Kaynak:www.haberilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.