Çankaya Belediyesi Cebeci'ye Kent Lokantası açıyor

Çankaya Belediyesi Cebeci'ye Kent Lokantası açıyor
Başkentte Altındağ Belediyesi’nin hizmete kazandırdığı ve 4 çeşit yemeğin 90 TL’ye satıldığı Ankara Millet Lokantası, örnek oldu. Çankaya Belediyesi de Cebeci’ye Kent Lokantası açıyor.

Ankara’da Büyükşehir’in sayısını artırdığı Belpa Kafeler ile Altındağ Belediyesi’nin hizmete kazandırdığı Millet Lokantası’nın ardından, uygun fiyatlı bir belediye lokantası da Çankaya’ya açılıyor.

Ankara’da Altındağ Belediyesi’nin hizmete kazandırdığı ve 4 çeşit yemeğin 90 TL’ye satıldığı Millet Lokantası, örnek oldu. Çankaya Belediyesi de Cebeci’ye Kent Lokantası açıyor.

BAŞKAN’DAN NET AÇIKLAMA

Bir süredir konuşulan Çankaya Belediyesi Cebeci Kent Lokantası’yla ilgili Başkan Güner’den ilk net açıklama geldi. Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner, Posta Gazetesi’ne yaptığı açıklamada, Cebeci’de Kent Lokantası açacaklarını ilan etti. Güner, kent lokantası için Cebeci’yi tercih etmelerinin nedenini “üniversite öğrencilerinin yoğun olması” olarak açıkladı.

FİYATI HENÜZ BELLİ DEĞİL

Hüseyin Can Güner, açacakları Cebeci Kent Lokantası’nda yemek fiyatlarının ne olacağı konusunda bir bilgi vermezken, ücretlerin Ankara Millet Lokantası’yla eşdeğerde olması bekleniyor. Altındağ Belediyesi’nin Başkent Millet Bahçesi içerisinde açtığı Ankara Millet Lokantası’nda 4 çeşit yemek 90 TL’ye satılıyor.

Güner ayrıca “Öğrencilerimizin yükünü biraz olsun azaltmak için belediyemizin yemekhanesinde ve 100. Yıl Çankaya Evi’mizde bulunan yemekhanede, eğitim döneminde, hafta içi her gün 2 bin genç arkadaşımıza akşam yemeği veriyoruz” dedi.

Kaynak:www.haberilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.