Beypazarı Belediye Başkanı’ndan Anadolu Türküleri Konseri’ne davet

Beypazarı Belediye Başkanı’ndan Anadolu Türküleri Konseri’ne davet
20 Temmuz Cumartesi akşamı Beypazarı’nda Anadolu Türküleri Konseri verilecek. Beypazarı Belediye Başkanı Özer Kasap, konseri “Hafta sonu Oğuzkent’te eğlenmeye var mısınız” sözleriyle duyurdu.

Beypazarı bu hafta sonu müzik ve eğlenceye doyacak! 20 Temmuz Cumartesi akşamı Beypazarı’nda Anadolu Türküleri Konseri verilecek. Beypazarı Belediye Başkanı Özer Kasap, düzenleyecekleri konseri “Hafta sonu Oğuzkent’te eğlenmeye var mısınız” sözleriyle duyurdu.

Beypazarı Belediye Başkanı Özer Kasap, x hesabından yaptığı açıklamada, tüm vatandaşları 20 Temmuz Cumartesi akşamı gerçekleşecek Anadolu Türküleri Konseri’ne davet etti.

Başkan Özer Kasap’ın verdiği bilgilere göre, Cumartesi günü Beypazarı Oğuzkent’te gerçekleşecek etkinlikte Ankara Kulübü Derneği Beypazarı Şubesi seğmen gösterisi yapacak, Etlik Halk Eğitim Merkezi topluluğu bando şovu sunacak. Ardından da “Anadolu Türküleri Konseri” verilecek.

VATANSEVERLİK RUHUMUZU TAZELEYELİM

Özer Kasap'ın duyurusu şöyle:

“Hafta sonu Oğuzkent’te eğlenmeye var mısınız? 20 Temmuz Cumartesi, Ankara Kulübü Derneği Beypazarı Şubesi’nin seğmen gösterisi ve Etlik Halk Eğitim Merkezi topluluğunun bando şovu ve muhteşem “Anadolu Türküleri Konseri” sizleri bekliyor! Tarihimizde önemli bir yere sahip olan seğmenlerle vatanseverlik ruhumuzu tazeleyip, bando ekibinin modern tarzıyla unutulmaz anlar yaşayalım. Bu coşku dolu dakikalardan sonra, Anadolu'nun her bir köşesinden dinleyeceğimiz türkülerin eşsiz ezgileriyle, hep birlikte keyifli bir akşam geçirelim.

Etkinlik Detayları: Tarih: 20 Temmuz 2024 Cumartesi Saat: 20.00 Yer: Oğuzkent Mevki Hemşire Şengül Uzuner Sokak Tüm halkımızı bu güzel müzik ziyafetine bekliyoruz!”

Kaynak:www.haberilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.