Ankara'da "O Yetenek Sensin" yarışması düzenlenecek

Ankara'da "O Yetenek Sensin" yarışması düzenlenecek
Mamak Belediyesi "O Yetenek Sensin" adlı ödüllü ses yarışması düzenliyor. Yarışmaya başvurular başladı, son tarih 30 Eylül olarak belirlendi.

Mamak Belediyesi, "O Yetenek Sensin" adlı ödüllü ses yarışmasını düzenliyor. Türk Halk ve Türk Sanat Müziği tutkunlarını sahneye çıkaracak yarışma, bireysel ya da grup olarak katılım imkânı sunuyor ve dört aşamadan oluşuyor: ön eleme, çeyrek final, yarı final ve final. Jüride Adnan Şahin, Mustafa Özcan, Ali Toprak, Murat Metin, Bahadır Toprak, Ufuk Maraklı ve Özgür Akdeniz bulunacak.

Yarışma, Musiki Muallim Mektebi Muhsin Ertuğrul Sahnesi'nde yapılacak. Başvurular 30 Eylül'e kadar alınacak ve Mamak'ta ikamet etme şartı aranacak. Yarışmayı sosyal medyadan duyuran belediye paylaşımında ödül hakkında bir bilgiye yer vermedi.

mamak-belediyesi.jpg

MAMAK'TA SES YARIŞMASI HEYECANI BAŞLIYOR

Mamak Belediyesi, Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziği tutkunlarını sahneye çıkarmak için büyük bir heyecanla "O Yetenek Sensin" adlı ödüllü ses yarışmasını düzenliyor. Bu yarışma, bireysel ya da grup olarak katılım imkânı sunarak geniş bir katılımcı kitlesine hitap ediyor. Yarışmanın temel amacı, Mamak’ın yetenekli seslerini keşfetmek ve onlara sahne tecrübesi kazandırmak. Ön eleme, çeyrek final, yarı final ve final aşamalarıyla dört ayrı aşamada gerçekleştirilecek bu yarışma, müzik tutkunlarına keyifli bir müzik şöleni sunmayı hedefliyor.

3.jpg

JÜRİ BELİRLEYECEK

Yarışmanın jüri koltuğunda Adnan Şahin, Mustafa Özcan, Ali Toprak, Murat Metin, Bahadır Toprak, Ufuk Maraklı ve Özgür Akdeniz oturacak. Tüm aşamalar, Musiki Muallim Mektebi Muhsin Ertuğrul Sahnesi'nde gerçekleştirilecek olup, yarışmacılar enstrüman eşliğinde ya da vokal performanslar sergileyebilecek. Ön eleme turu önce olmak üzere yarışmanın tüm aşamalarında son kararı jüri verecek. Yarışmanın ödüllü olduğunu belirten Mamak Belediyesi, ödül hakkında bir açıklama yapmadı.

2.jpg

BAŞVURU TARİHLERİ VE ŞARTLARI

Yarışmaya katılmak isteyenler, 30 Eylül’e kadar Musiki Muallim Mektebi Kurs Kayıt Birimi'ne başvuruda bulunabilecekler. Başvuru sürecinin tamamlanmasının ardından belediye tarafından yapılacak açıklamada yarışmanın başlama tarihi belli olacak.

Mamak'ta yaşayan ve yeteneklerine güvenen katılımcılar için bu yarışma, sahneye çıkma ve yeteneklerini sergileme fırsatı sunuyor. Yarışmaya katılabilmek için Mamak'ta ikamet etme şartı da aranıyor.

Kaynak:haberilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.