Ankara Millet Lokantası’nda bugün ne yemek var?

Ankara Millet Lokantası’nda bugün ne yemek var?
Altındağ Belediyesi’nin hizmete açtığı ve uygun fiyatı ile büyük rağbet gören Ankara Millet Lokantası’nın yemek menüsü merak ediliyor. 4 çeşit yemeğin 90 TL’ye sunulduğu Millet Lokantası’nda bugün ne yemek var sorusunun cevabı aranıyor.

Veysel Tiryaki yönetimindeki Altındağ Belediyesi tarafından hizmete açılan ve uygun fiyatı ile büyük rağbet gören Ankara Millet Lokantası’nın yemek listesi merak ediliyor.

Başkent Millet Bahçesi içerisinde bulunan Ankara Millet Lokantası’nda 4 çeşit yemek 90 TL’ye sunuluyor. Uygun fiyatı ve kaliteli yemekleri ile Millet Lokantası Ankaralılardan büyük rağbet görüyor.

Vatandaşlar millet lokantasında bugün ne yemek var, Ankara Millet Lokantası’nda bugün ne yemek var, bu hafta hangi yemekler var sorularının cevabı arayabiliyor, bu noktada internette arama motorlarına yönelebiliyor.

Bunu gören Altındağ Belediyesi, sosyal medya hesabından, millet lokantasının haftalık ve günlük menülerini yayınlamaya başlayarak, bugün ne yemek var sorusunun cevabını veriyor.

MİLLET LOKANTASI MENÜSÜ

Örneğin, bugün ne yemek var sorusunun cevabına ışık tutacak olan Ankara Millet Lokantası’nın 7 Ağustos Çarşamba günkü menüsü şöyle:

  1. Soğuk Ayran Çorbası
  2. Tavuk Şinitzel
  3. Elma Dilim Patates
  4. Salata

millet-lokantasi.jpg

PAZARTESİ KAPALI

Bu arada Ankara Millet Lokantası, Ulus’taki Başkent Millet Bahçesi içerisinde bulunuyor. Ankara Millet Bahçesi, AKM Millet Bahçesi olarak da bilinen Başkent Millet Bahçesi, Altındağ’da yer alıyor. Millet Lokantası pazartesi günleri hariç haftanın 6 günü, 11.00 ile 17.00 saatleri arasında hizmet veriyor.

Kaynak:www.haberilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum