Ankara Büyükşehirden kahvaltı etkinliği: Fiyatı açıklandı

Ankara Büyükşehirden kahvaltı etkinliği: Fiyatı açıklandı
Ankara Büyükşehir Belediyesi, çölyak hastaları için 'Glutensiz pazar kahvaltısı' etkinliği düzenleyeceğini açıkladı. Kahvaltı tabağının fiyatı da duyuruldu.

Çölyak hastaları için özel ürünler üreten Ankara Büyükşehir Belediyesi, kahvaltı etkinliği de düzenliyor. Büyükşehir Belediyesi, 'Glutensiz pazar kahvaltısı' etkinliğinin detaylarını açıkladı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek'ten yapılan açıklamada "Çölyak hastalarımız için 9 Haziran Pazar günü saat 10.00 ile 12.00 arasında Başkent Market GİMAT Şubemizde glutensiz kahvaltı etkinliği düzenleyeceğiz. Glutensiz kahvaltı tabağı 185 TL'dir" ifadeleri kullanıldı.

glutensiz-urun.jpg

Açıklamada "Çölyak hastalarımız kahvaltı rezervasyonu öncesinde glutensiz ürünlerimizden sipariş vermeleri halinde kendilerine kahvaltı günü ürünleri paketli olarak teslim edilecektir" denildi.

Halk Ekmek, çölyak hastalarının kahvaltı etkinliğine katılmak ve glutensiz ürünlerden sipariş vermesi için 592 93 50 ya da 444 2 243 numaralı hattan 2'yi tuşlayarak Halkla İlişkiler Birimi'ni aramaları gerekmektedir.

Kaynak:www.haberilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.