Başkent 153’ten bayrak hassasiyeti: Düştüğü yerden kaldırıldı

Başkent 153’ten bayrak hassasiyeti: Düştüğü yerden kaldırıldı
Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin halkla ilişkiler uygulaması Başkent 153, ağaçların üzerine düşmüş Türk Bayrağı ihbarına kayıtsız kalmadı. Büyükşehir ekipleri sözkonusu bayrağı bulup, düştüğü yerden kaldırdı. Vatandaşa da hassasiyeti için teşekkür edildi.

Mansur Yavaş yönetimindeki Ankara Büyükşehir Belediyesi, ağaçların üzerine düşmüş Türk Bayrağı ihbarına kayıtsız kalmadı. Büyükşehir ekipleri sözkonusu bayrağı bulup, düştüğü yerden kaldırdı.

VATANDAŞ PAYLAŞTI

“Burakdagdelen25” adlı x kullanıcısı, Yenimahalle’de bir parkta ağaçların üzerine düşmüş Türk Bayrağı’nın görüldüğü bir fotoğraf paylaşıp, Büyükşehir’e seslenerek “Sayın yetkili bu terk edilmiş parkta böyle bir görüntü mevcut. Lütfen gereğini yapın” dedi.

BAŞKENT153 KAYITSIZ KALMADI

Büyükşehir’in Başkent153 ekipleri, vatandaşın bu paylaşımı üzerine hemen harekete geçerek, bölgeye gitti. Ekipler, Türk Bayrağı’nı bulunduğu yerden kaldırdı.

Başkent153, ihbarda bulunan “Burakdagdelen25” adlı vatandaşı bilgilendirmeyi de ihmal etmedi.
Başkent153 x hesabından verilen cevapta, “Bayrağımız talebinize istinaden ekiplerimiz tarafından bulunduğu yerden alınmıştır” denildi.

DUYARLILIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER

Cevapta “Merhaba İlettiğiniz adreste bulunan park ilçe belediyesi sorumluluğundadır. Düşen Bayrağımız talebinize istinaden ekiplerimiz tarafından bulunduğu yerden alınmıştır. Bu şekilde görmüş olduğunuz benzer olumsuzlukları tarafımıza bildirerek Ankara'mızın gelişmesine katkıda bulunabilirsiniz. Duyarlılığınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla” ifadelerine yer verildi.

HALKLA İLİŞKİLER UYGULAMASI

Ankara Büyükşehir’in Halkla İlişkiler Uygulaması olan Başkent 153 aracılığı ile vatandaşlar istek, şikayet, görüş, öneri ve ihbar başvurularını kolayca yapabiliyor.

Ankaralılar 7 gün 24 saat; ALO 153 telefon, SMS (6284), Web (www.baskent153.com), Whatsapp (0312 153 00 00), mobil uygulama ve sosyal medya (twitter, instagram) yoluyla Başkent 153’e ulaşabiliyor.

Kaynak:www.haberilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.