Ankara Büyükşehir Çocuk Şenliği düzenliyor

Ankara Büyükşehir Çocuk Şenliği düzenliyor
Ankara Büyükşehir Belediyesi, Uluslararası Oyun Günü’nü çocuk şenliği ile kutlayacak. Büyükşehir’in UNICEF ile birlikte organize ettiği Oynayarak Öğreniyorum Çocuk Şenliği, 11 Haziran’da AOÇ Doğal Yaşam ve Atatürk Çocukları Parkı’nda gerçekleştirilecek.

Mansur Yavaş yönetimindeki Ankara Büyükşehir Belediyesi, çocuk şenliği düzenliyor. Büyükşehir’in Uluslararası Oyun Günü vesilesiyle organize ettiği Oynayarak Öğreniyorum Çocuk Şenliği, 11 Haziran’da AOÇ Doğal Yaşam ve Atatürk Çocukları Parkı’nda gerçekleştirilecek.

Ankara Büyükşehir’den yapılan duyuruda, oyunun çocuğun en önemli özgürlük alanlarından olduğu belirtilerek “Çocuk oyunla eğlenir, öğrenir, iletişim becerilerini güçlendirerek kendini ifade eder. Oyun oynamak çocuğun en temel ihtiyacı ve hakkıdır” denildi.

UNICEF KATKILARIYLA

Açıklamada, Ankara Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı Çocuk Hizmetleri Şube Müdürlüğü’nün UNICEF ile iş birliği içinde Uluslararası Oyun Günü’nü kutlayacağı bildirildi.

onur-erol.jpg

ONUR EROL ŞARKI SÖYLEYECEK

Açıklamaya göre, Büyükşehir’in çocuk şenliği 11 Haziran 2024 günü 10.00-16.00 arasında AOÇ Doğal Yaşam ve Atatürk Çocukları Parkı içerisinde gerçekleştirilecek.

Etkinlikte çocukların keyifle eşlik edeceği oyunlar ve sahne showlarının yanı sıra Onur Erol’un eğlenceli çocuk şarkıları yer alacak.

TÜM ÇOCUKLAR DAVETLİ

Büyükşehir açıklamasında “Çocuklarımızdan aldığımız güçle, çocuk dostu uygulamalarımızla daha çok çocukla birlikte olmayı umut ederek tüm çocuklarımızı Uluslararası Oyun Günü’ne davet ediyoruz” denildi.

ABB’nin UNICEF ile birlikte organize ettiği Oynayarak Öğreniyorum Çocuk Şenliği’nin saat saat programı şöyle:

10.00 – 10.45: UKELELE ANKARA
11.00-11.30: PANDOMİM
11.45 – 12.15: BANDO GÖSTERİSİ
12.30- 13.15: KARAGÖZ – HACİVAT
13.30– 14.15: KUKLA GÖSTERİSİ
14.30-15.00: BANDO GÖSTERİSİ
15.00 – 16.00: ONUR EROL KONSERİ

ADRES: AOÇ Doğal Yaşam ve Atatürk Çocukları Parkı


Kaynak:www.haberilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.