Ankara Büyükşehir başarılı öğrencileri Akçay’a tatile götürüyor

Ankara Büyükşehir başarılı öğrencileri Akçay’a tatile götürüyor
Başkentli çocuklara müjde. Ankara Büyükşehir, taktir ve teşekkür alan ilköğretim öğrencilerini Akçay’a tatile götürüyor. ABB’nin Akçay tatili için başvurular 14 Haziran’da başlıyor. Eğlenceli aktiviteler ve deniz keyfi öğrencileri bekliyor.

2023-2024 eğitim öğretim dönemi sona eriyor; öğrenciler bu Cuma karnelerini alacaklar. Ardından başlayacak yaz tatili için belediyeler hummalı bir çalışma yürütüyor. Hemen her belediye öğrenciler için imkanları ölçüsünde yaz tatili etkinlikleri organize ediyor.

Yaz tatiline sayılı günler kala öğrencilere Ankara Büyükşehir Belediyesi’nden güzel bir haber geldi. Ankara Büyükşehir, taktir ve teşekkür alan ilköğretim öğrencilerini Akçay’a tatile götürecek. ABB’nin Akçay tatili için başvurular 14 Haziran’da başlıyor. Eğlenceli aktiviteler ve deniz keyfi öğrencileri bekliyor.

UNUTULMAZ TATİLİ KAÇIRMAYIN

Sosyal medyada Ankara Büyükşehir hesabından yapılan paylaşımda “Akçay Tatili için hazır mısınız” denilerek, şu bilgiler verildi: “Takdir ve teşekkür alan 5, 6 ve 7. sınıf öğrencileri için 14 Haziran 2024'te kayıtlar başlıyor! Eğlenceli aktiviteler ve deniz keyfi sizi bekliyor. Hemen kaydolun ve bu unutulmaz tatili kaçırmayın.”

Başvurular ABB'nin internet sitesi üzerinden alınacak: https://tatilkampi.ankara.bel.tr/

akcay.jpg

AKÇAY NEREDE?

ABB’nin başarılı ilköğretim öğrencilerini tatile götüreceği Akçay, Balıkesir'in Edremit ilçesine bağlı bir mahalledir. Edremit merkeze 8 kilometre uzaklıktadır.

BÜYÜKŞEHİR’İN TATİL KAMPI VAR

Akçay’da Ankara Büyükşehir’in tatil kampı bulunuyor. ABB her yıl yaz ayları boyunca Başkentli başarılı öğrencileri, yaşlı vatandaşları ve engelli vatandaşları Altınoluk(Akçay), Akçakoca ve Kesikköprü Tatil Kamplarında, 5 yıldızlı otel konforunda ağırlıyor.

Gündüzleri gezi, yüzme ve eğlenceli spor aktiviteleri yapılırken, akşamları da ateş başında eğlenceler, amfi tiyatroda animasyon gösterileri tatile renk katıyor. Yemek ve kalacak yer hizmetinin de ücretsiz olarak temin edildiği kamp, her yıl yaz ayları boyunca düzenleniyor.

Kaynak:www.haberilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.