Altındağ'da yaz okulları sezonu kapattı: 50'den fazla kurs verildi

Altındağ'da yaz okulları sezonu kapattı: 50'den fazla kurs verildi
Altındağ Belediyesi tarafından açılan Yaz Okulları, bu yıl da büyük bir ilgiyle karşılandı. Jimnastik, tekvando, yüzme ve satranç gibi 50'den fazla farklı alanda gerçekleştirilen kurslar başarıyla tamamlandı.

Altındağ Belediyesi tarafından açılan Yaz Okulları, bu yıl da yoğun bir ilgi gördü. Jimnastikten tekvandoya, yüzmeden satranca kadar 50'den fazla farklı branşta düzenlenen yaz okulu kursları başarıyla sona erdi. 17 bin 500 Altındağlı gencin katılım sağladığı kurslarda, yaz tatili boyunca istedikleri alanda ücretsiz eğitim verildi. Başarılı bir şekilde sona eren kursun kapanışı, Karapürçek Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen törenle son buldu. Yaz dönemi boyunca eğitim gören çocuklar törende, yeteneklerini sergiledi. Yaz okullarında büyük emeği geçen Altındağ Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki, gençlerin neşesini ikiye katladı.

1-005.jpg

“HER YAVRUMUZUN YETENEĞİ OLDUĞUNA İNANIYORUZ”

Yaz Okulları'nın kapanış programına katılan Altındağ Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki, gençleri tebrik etti. Gençlerin yaz tatilini verimli bir şekilde geçirmesi için Yaz Okullarında çeşitli branşlarda kurslar açtıklarını söyleyen Tiryaki, şunları aktardı:

“Yıllar önce hizmete açtığımız bir tesiste yavrularımızla bir aradayız. Her yavrumuzun bir yeteneği olduğuna inanıyoruz. Onlara yeteneklerini keşfetmeleri için bir fırsat sağlıyoruz. Her evladımızın mutlaka bir sanat veya spor dalıyla ilgilenmesi gerektiğine inanıyoruz.”

3-001.jpg

“CANLA BAŞLA ÇALIŞACAĞIZ”

Anne babalara çocuklarını bu tür aktivitelere yönlendirdikleri için teşekkür eden Tiryaki, “Yavrularımızı bu tesislerde geleceğe hazırlayan öğretmen arkadaşlarımızı ve emeği geçen herkesi canı gönülden tebrik ediyorum. Genç dostu belediyecilik anlayışımızla gençlerimizi her alanda destekleyeceğimizi bir kez daha sizlerin huzurunda vurgulamak istiyorum. Yavrularımızı iyi bir geleceğe hazırlamak ve topluma faydalı bir nesil yetiştirmek için canla başla çalışacağız” diyerek sözlerine son verdi.

4-001.jpg

“BURAYA GELİP KURSLARA KATILSINLAR”

Masa tenisi kursiyerleri Mehmet Akif Bala, masa tenisinin çok eğlenceli bir spor olduğunu belirtti. İlerleyen yıllarda farklı spor dallarında da tecrübe kazanmak istediğini ifade eden Bala, “Masa tenisi branşında kurslara katılıyorum ve çok seviyorum. Kendimi bu alanda geliştirmek istiyorum. Kursta hem eğlenceli hem de verimli vakit geçirdim. Sporla ilgilenen herkese Yaz Okullarında kurslara katılmalarını tavsiye ediyorum. Yaz tatillerini boş boş geçirmesinler, buraya gelip kurslara katılsınlar” diye konuştu.

“ALTINDAĞ'A ALTIN MADALYAYI GETİRECEĞİM”

Altındağ Belediyesi Spor Okulları’nda eğitim gören ve aynı zamanda Milli Sporcu olan Yunus Emre Aydın, açılan kurslar sayesinde yaz dönemini verimli geçirdiğini kaydetti. Uzun süredir yaz kurslarına katıldığını belirten Emre, kurslardan memnuniyetini şu sözlerle dile getirdi:

“Kursların gençler için çok verimli olduğunu düşünüyorum. Yaz Okullarında çok antrenman yaptık. Spor, sağlıklı yaşam açısından çok önemli. Önümüzdeki süreçte Türkiye Şampiyonalarını kazandıktan sonra Avrupa ve Dünya Şampiyonalarında kendimi göstermek istiyorum. Yarım kalan hikâyeyi tamamlayacağım. Altındağ'a altın madalyayı getireceğim.”

“ŞAMPİYON OLARAK GELECEĞİM”

4 yıldır güreşle ilgilenen ve final müsabakasında rakibini yenerek altın madalya alan güreş sporcusu Muhammet Ömer Altuğ, kendini yaz okulda almış olduğu eğitimler sayesinde geliştirdiğini vurguladı. Sporla ilgilenen herkese yaz okullarını tavsiye eden Altuğ, “Evde oturmasınlar, gelsinler spor yapsınlar. Bu kurs bana yeni arkadaşlıklar da kazandırdı. Kurs dışında arkadaşlarımla ve hocalarımızla beraber farklı etkinlikler de yapıyoruz. Altındağ Belediyesi Yaz Spor Okullarının bana çok katkısı oldu… İnşallah ilerleyen senelerde kendimi daha çok geliştirip şampiyon olmak istiyorum. Altındağ'a şampiyon olarak geleceğim” ifadelerine yer verdi.

Kaynak:haberilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.