Altındağ Karapürçek Stadyumu yenileniyor

Altındağ Karapürçek Stadyumu yenileniyor
Belediye Başkanı Veysel Tiryaki kolları sıvadı; Altındağ’daki Kosova ve Su parkları ile Karapürçek Stadyumu’nda bulunan halı saha ve spor alanları yenileniyor.

31 Mart’ta 5 yıl aradan sonra yeniden Altındağ Belediye Başkanı seçilen Veysel Tiryaki, kendi döneminde hayata geçirdiği projelerde bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor.

Veysel Tiryaki, görevde bulunduğu 2019 öncesinde ilçeye kazandırdığı Kosova Parkı, Su Parkı ve Karapürçek Stadyumu’nda bulunan halı saha ve spor alanlarını yerinde inceleyerek, bakım ve onarımları için kolları sıvadı.

al4.jpg

Altındağ Belediyesi’nden yapılan açıklamada, Tiryaki ve teknik ekibin Kosova Parkı, Su Parkı ve Karapürçek Stadyumunda bulunan halı saha ve spor alanlarını yerinde incelediği kaydedildi.

l3.jpg

BAKIMA İHTİYACI OLANLARI TESPİT EDİYORUZ

Açıklamada Veysel Tiryaki’nin sözlerine de yer verildi. Başkan Tiryaki, “Vatandaşlarımıza verdiğimiz sözleri tutuyor, onların daha konforlu sosyal alanlarda vakit geçirmeleri için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Bakıma ihtiyacı olan sosyal alanları bir bir tespit edip yeniliyor ve yeniden vatandaşlarımızın hizmetine açıyoruz. Pırıl pırıl bir Altındağ için ne gerekiyorsa yapacağız” dedi.

Kaynak:www.haberilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.